måndag 29 juni 2009

Hämta kraft från solen!

Använd solens strålar intelligent i sommar! Låt solen ladda och hela dig i samband med meditation, morgongymnastik, eftermiddagspromenader eller bara sol och bad!

På bilden ser ni min fru Anna bada i kvällssolen på en brygga inte långt från vårt hus. Ni ser henne i den meditativa "andningsbenböjsövningens" toppläge, där exponeringen för strålarna är maximal kombinerad med en nära slutförd låååångsam bukinandning. Här hämtas det kraft från universum/solen samtidigt som man tömmer medvetandet på tankar genom att fokusera på och lyssna till sin egen in och ut-andning! Vad kallas det tror ni, välj själv! "Vila" räcker för mig!

Bästa tiden att låta solens strålar landa på vår hud och därmed låta oss ta del av dess energibyggande, helande och värmande strålar, är tidiga förmiddagar och sena eftermiddagar/kvällar (har med solstrålarnas vinkel genom atmosfären, angreppsvinkeln mot våra kroppar m.m., att göra)! Sola helst utan "giftiga" solskyddsfaktorer smetade över hela kroppen!!! Dessa ställer till med mer oreda än du vågar ana, de är dock grymma försäljningssuccéer! Alla behöver ju smeta in sig, eller hur!? Vad använda man förr i tiden, eller varför inte genom hela evolutionen, jaha exponeringsintelligens istället för solkräm! Men vad betyder det?

Oavsett hur vi ser på vår resa på jorden, är vi beroende av solens existens, solens energi och solstrålarnas avkommor, dvs. du, jag, haren, räven, blommorna, träden, gräset, stenen, berget, havet och vår planet! Utan solen finns vi inte, inte ens som en tanke! Solen är din batteriladdare, ditt ursprung och "din/vår gemensamma moder".

Solen är ingen cancergivande faktor i sig, din exponeringsintelligens är däremot en faktor som kan vara en del i det komplex av faktorer/skeenden som leder fram till en mutation/felsignalering/felbeteende m.m. i någon av våra olika hudcellers "programvara". Så exponera dig smart för solen, att ligga och pressa mellan 11.00 och 15.00 är väl inte VM i smartness direkt! Det är inte konstigare än att exponera sig smart för olika träningspass...Du tränar ju inte benböj sju dagar i rad, bara för att benböjställningen råkar vara ledig varje gång du kommer till gymmet, eller?

Det finns mycket att lära om solen, dess helande och söndrande samt vår och helhetens existens. Bara att skriva in "sunlight+health" på vilken sökmotor som helst (gå gärna in på medline och mercola.com) och läsa på (tänk dock på att all forskning har en finansiär, så kolla upp vem detta är, innan du läser om hur bra eller dåligt något är. Om solforskning på huden är utförd av en tillverkare av solkräm så visar det aldrig att... Ja du förstår säkert).

Om du är en lärande själ, utan samhällsindoktrinerade skygglappar och institutionellt fastsvetsade sanningar i en hjärna som inget mer behöver lära, är ute efter en utmanande tuff nöt och vill lära dig mer om vår existens på ett filosofiskt plan, läs "The secret of light" av Walter Russel (http://www.amazon.com/Secret-Light-Walter-Russell/dp/1879605449).

Jag har själv läst den två gånger (2007 och 2008), jag förstår att jag läser om min egen och alltets existens förmedlad av någon med extraordinär uppkoppling och känner att jag måste expandera min hjärna steg för steg för att få in/greppa alla enkla/fast ofantligt stora men samtidigt geniala förklaringar på vad livet består i, handlar om och alltets uppbyggnad. Träna på att expandera din hjärna, du också, i sommar. Läs Walter Russel, han var några hundra år före sin tid. Frågan är om vi överhuvudtaget kommer att leva så länge att vi kommer hinna förstå, vi är ju som sagt inte jordens smartaste varelse direkt! Protest!? -titta dig omkring!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar