fredag 13 november 2009

Lär dig laga RIKTIG MAT!

Nästa år är det premiär för matlagnings- och hälsoutvecklingskurser på Kroppsinvest Institute! Här har vi skapat vår grymma laxfilé på "specialgrönsaksbädd" med grönsaksbuljongkokad quinoa, enkel avokadoröra och kryddsmör, mmmmm. Min bok om den mat det var meningen att vi skulle äta för att bygga hälsa och prestera verkar snart kunna se dagens ljus, till våren räknar vi med att det skall bli lansering. Inte en dag för tidigt, med tanke på att första utkastet skrevs 2005! Skam den som ger sig!

Som förberedelse för denna nya tjänst har vi (Anna och undertecknad) legat i hårdträning sedan i våras med att laga mat i storkök, testa recept, träna på att laga mat i storgrupp vid Mastersmöten m.m. Vi lär oss ständigt mera om erfarenheterna att laga god mat till 104 personer istället för 4, men utan att tappa det ekologiska och näringsmässiga kravet som vi håller högt!

Förbokningslistan till våren är redan välfylld, det skall bli mycket roligt att dela med sig av naturens självklarheter, fast i vår tappning och mening...

2 kommentarer:

  1. Väntar med spänning på detta. Har nu börjat med en mjukstart att "renovera" min kropp och målet sommaren 2010 har nu bytts ut till sommaren 2011 då jag ska vara i topptrim igen!! Vi kommer att ses flera gånger nästa år!!

    //Palle Fritzsche

    SvaraRadera
  2. Du är på rätt väg, första steget är redan taget för din del!
    Boken/manuset ligger just nu på ett förlag för betittning, matlagningskurserna planeras just nu.

    SvaraRadera