söndag 30 januari 2011

Ruggiga kollegor från Laholm till Trollhättan!

Föreläste i Laholm fredag-lördag denna vecka. Vilket härligt gäng, vilken dynamik, vilket ställe, vilket käk, vilket fika, vilken framtid vi har tillsammans ;-)!
Roine och Stefan som äger Naprapatföretaget Take Care i Laholm in action med att lära en av sina medarbetare korrekt påslag av nedre djupa magmusklerna under samtidig balansutmaning.

Lars-Ove ägare av Rygg & Ledkliniken i Trollhättan, precis innan vi korrigerade en något för överaktiv övre magmuskulatur. Lycka till med kaffeprojektet Lars-Ove ;-)!
Fullt fokus och påtagligt intresserade var bara förnamnet. Här går vi igenom hur man kan jobba med klienter som man inte riktigt kan belasta axialt men ändå vill komma åt lumbalextensorerna (musklerna som bl.a. böjer bakåt i ländryggen).

Take Care i Laholm... Det är sådana här anläggningar jag vill se mer av i Sverige. Kombination av manuell medicin och korrektiv och funktionell träning på samma ställe. Fria ytor, blandning av hårda och mjuka golv, boxar, bollar, dragmaskiner, kettlebells, medicinbollar, rephandtag, sprintytor m.m. Duktigt jobbat Roine och Stefan, mkt duktigt, jag är imponerad och kommer gärna åter! Homo sapiens lever sitt siv i intervaller, i mars är det dags igen.

Du som är naprapat, sjukgymnast, kiropraktor eller liknande och läser detta kanske också vill köpa in STAC Professional-utbildning till dig och dina medarbetare! Gå då in på http://www.stac.nu/ och klicka på bannern om STAC Professional. Det finns både fasta datum på STAC och möjligheten att köpa in undertecknad eller Anna Dettner till ert företag. Kontakta oss för specialupplägg på info@stac.nu

Häng med STAC på Facebook, så missar ni inga event eller nyheter om STAC.

3 kommentarer:

  1. Tjena Jocke! Jag tror att jag talar för oss alla när jag säger att det är vi som ska tacka för en grymt inspirerande början av den här lilla resan tillsammans. Vi ser redan fram mot nästa tillfälle och då blir det revansch för Take Care!! Ska bara fixa till några läckor först.....
    På återhörande!

    SvaraRadera
  2. Kul att höra att ni är så nöjda. Javisst, kan ni slå Rygg & Led:arna nästa gång. Allt hängre på mittsektionsformen...

    SvaraRadera