måndag 28 september 2009

Gratulera Jimmy!

Jimmy du är så nedrans bra, jag vet att det känns tomt, mycket tomt, som ett svart hål, men sanningen kommer du inte ifrån! Du har gjort en grym satsning, förundrat en hel brottningsvärld under VM, bollat med OS-mästaren i semin och tagit ett silver!

Ett silver du kan byta till guld två gånger om närmaste två åren (EM, VM) samt ett nytt guld på OS 2012. Framtida vinster hämtar sin kraft i genomgångna förluster, du är en sann generös krigare, en person jag tycker om.

Det Jimmy har genomfört de senaste två åren är helt grymt, en sann extremtoppidrottsinsats värd att uppmärksamma!

Det är inte ofta brottarnas bedrifter visas i TV, kanske har det med Internationella brottningsförbundet (dyra tv-rättigheter?) eller ointresse från tv-sportavdelningarna på våra TV-bolag att göra, vad vet jag?! Att ta ett VM-Silver i en av världens största idrotter, i en klass med 32 deltagare varav 18 potenta världsmästarkandidater, tycker i alla fall jag, borde rendera i mer än ett omnämnande i Tv-sporten. Men där visas ju så mycket annat som är mycket bättre...

Vad tycker ni läsare om Jimmys bedrift? Det finns gott om möjlighet att lufta hjärtat på denna blogg!

2 kommentarer:

  1. Grattis Jimmy!
    En fantastisk prestation!
    Framtiden tillhör dig!

    Mvh
    Frank Nilsson

    SvaraRadera
  2. Häftigt och spännande att se utvecklingen som Jimmy gjort via att framförallt bestämma sig för att köra 100% och inte till 99% och då tillsammans med bla. Dig Joakim ta fram vad som krävs!!!!

    Nu ser vi fram emot kommande tävlingar...

    SvaraRadera