måndag 21 maj 2012

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning (underavdelning på STAC) har köpt upp Kroppsinvest Institute och skapar därmed en av Skandinaviens absolut bredaste, djupaste och effektivaste idrottsmedicinska mottagningar.

Det är inte bara det rutinerade gänget Anna Dettner (Leg. Naprapat, Elittränare, Kost & Livsstilscoach) , Joakim Dettner (dito) och Marie Erdin (Cert. Massageterapeut, Yogalärare) som kommer att flytta med från Kroppsinvest till STAC, det kommer att bli fler medarbetare både på STAC och specialavdelningen STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning.

Med köpet av Kroppsinvest Institute kompletterar man Scandinavian Top Athletic Center STAC (http://www.stac.nu/) som redan innan etablerat sig som en av Skandinaviens mest kompletta screening-, analys-, programdesign-, periodiserings- och träningsanläggningar. På STAC fokuserar vi på 4 olika huvudsakliga kundgrupper.
  • Hälsa och träning för privatpersoner som vill må bra och bättre
  • Modern företagshälsovård för ökad frisknärvaro och bättre produktivitet
  • Elitidrottare som vill mera, dvs. professionell programdesign/elitkroppsuppbyggnad och periodisering av träning i en mångfald av idrotter i samklang med häsloutveckling.
  • Utbildning av idrottsmedicinare, manuella terapeuter, personliga tränare, fystränare, lagtränare via STAC Grundtränare, STAC Elittränare, STAC Professional
Det är mycket tillfredställande att kunna meddela detta unika steg i vår utveckling mot en integrerad idrottsmedicin, dvs. allt från screening/undersökning/analys/behandling/terapi till korrektiv träning/STAC fystest/professionell programdesign och periodisering av träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar