lördag 26 maj 2012

Spännande att vara coach i sommar!

Det börjar skapas effektfull fysik, lovande resultat, grymma resultatutvecklingar, medaljchanser på STAC och för våra STAC-tränade klienter och adepter. Vi ser fram emot både JVM i Friidrott och OS i London.

Man kan inte annat än njuta lite och reflektera över både det ena och det andra kring kunskapsbristen, revirpinkandet och reformovilligheten kring screening, analys, träning, träningsupplägg och periodisering av träning. Envist tuffar vi vidare och integrerar allt från hälsa och riktig screening till professionell individbaserad programdesign och periodisering av träning på STAC. Vårt motto är att verka, påverka och förändra genom att leverera hälsa och resultat hand i hand.


Sofia Paldanius (kanot) STAC klient och 4:a även på andra World Cup helgen (var 4:a på K1 500 m och vann K1 5000 m förra helgen i Poznan), nu även med de bästa Ungerskorna med, det blir OS nu. Stor medaljchans i OS, det är mer än två månader kvar av trimning ;-). Om det finns minsta rim och reson, har Sofia redan fått ett glatt besked från de som "bestämmer".
Sedan tidigare är ju Jimmy Lidberg (brottning) STAC Elitfond-adept och klar för deltagande och givetvis medaljkandidat i London, rankad 1-3 i världen som han varit sedan 2009.

Inför JVM i juli har en av våra adepter ytterligare en medaljchans och en annan kanske kommer dit om planerna (periodiseringsmålet, toppas lite av verkligheten).

Sofi Flinck -95 (spjut) STAC Elitfond-adept, kommer att låta tala om sig och krysta fram ett 60+ kast, vem slår det bland 17-åringarna i världen?

Viktor Elvung Nilsson -94 har 37/100 kvar ner till gränsen för JVM deltagande, det är rimligt MEN faktiskt en ruggig extrabonus OM han lyckas komma ner till 10.64 s och dessutom bli uttagen. Försäsongsresultaten på 30 m (8/100 förbättrat pers), talar dock om ATT det inte är orimligt. 8/100 på 30 m blir ju omräknat till 100 m ... inte långt därifrån. Oj, oj, oj vad spännande att vara coach...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar