tisdag 22 februari 2011

4.63 meter!!! 2:a i XL-galan!!!

4.52 i söndags på JSM, 4.53, 4.58 och 4.63 meter ikväll på XL-galan mot damvärldseliten. Bara Svetlana Feofanova kunde hålla Angelica stången, vilket ruggigt styrkebesked av Angelica. I ett SMS tidigare idag gratulerade jag Angelica till den förutspådda höjden på 4.58, hon var ännu kaxigare än mig och svarade med att göra 4.63! 13 cm förbättring sedan vi påbörjade Angelicas bålstabilitets-, benstyrke-, benpower- och accelerationsträning i november 2010, inte illa.

På Scandinavian Top Athletic Center (STAC) bygger vi elitidrottskroppar med metoder övriga elitidrottssverige har en hel del att lära av. Vi integrerar manuell medicin, korrektiv och funktionell träning med professionell programdesign och periodisering. På STAC coachar vi redan våra alla våra atleter genom framtidens uppbyggnadsträning, framtidens powerkonvertering via professionell programdesign och periodiseringsupplägg.
Vill du också hjälpa till att skapa ruggiga resultatförbättringar för dina adepter? Anmäl dig till vår 1-åriga elittränarutbildning STAC Elittränare som startar i maj 2011 eller tvådagarsutbildningen Effekt eller Defekt den 1-2 april! Det finns fortfarande platser kvar, men inte så länge...

4 kommentarer:

  1. Grattis Jocke och hela STAC Teamet till nya framgångar!!Daniel Bäck

    SvaraRadera
  2. Startar inte utbildningen 2011 ;)

    Stort grattis till framgångarna!!

    SvaraRadera