lördag 12 februari 2011

Effekt eller Defekt den 1-2 april!

-Yees!!! -Äntligen!!! Datum klart för succéföreläsningen från i höstas.

Effekt eller Defekt, Ditt träningsupplägg avgör

1-2 april 2011 på Scandinavian Top Athletic Center http://www.stac.nu/

Välkommen till framtidens vinnande träningskoncept. Ett samarbete mellan Scandinavian Top Athletic Center [STAC] och Fysexperten.

Vill du som coach vara steget före i konkurrensen och toppa resultaten för dem du tränar? Höstens succéföreläsning ”Effekt eller Defekt” på STAC med Sveriges ledande experter på korrekt design och periodisering av uppbyggnadsträning och hela långa vägen till power och poweruthållighet, är tillbaka!
Föreläsare: Joakim Dettner, Leg.naprapat, styrke- och powercoach, kost- och livsstilscoach på STAC/Kroppsinvest Institute och Kenneth Riggberger, elittränare på Fysexperten.
Du som redan nu vet att du skall deltaga:
Anmälan till magnus.axelsson@stac.nu , investering 3500 kr + 6 % moms, meddela namn, titel, faktureringsadress, e-postadress, mobiltelefonnr. Senaste betalningsdag 2011-03-18. Max 40 deltagare, först till kvarn.

Mer information om innehållet i kursen och den officiella pdf-inbjudan finns att ladda ner på http://www.stac.nu/ och denna blogg inom kort. Nedan ser du bilder från den välbesökta och omtalade kursen i höstas!

Det du inte utvärderar vet du inte tillräckligt om, med Muscle Lab 4010 kan vi exempelvis mäta mycket av den vertikala kraftutvecklingen som är så viktig för de flesta idrotter. På bilden har vi kombinerat wattvärden med hopphöjder.
Svenska mästaren på 60 och 100 meter har en imponerande enbenshopphöjd, men vad blir det i watt?
De flesta idrotter och tränare har ingen aning om hur viktigt det är att utvecka och integrera bålstabilitet med olika anatomiska muskel-, sen-, ligament- och benstråk, ofta kallat muskelslyngor eller anatomiska kedjor. Om man trots allt vet att det är viktigt kommer nästa svårighet, hur designar man program och hur bygger man upp periodiseringen av träningen för att fixa detta? På STAC och Fysexperten jobbar vi med detta professionellt varje dag.
Ser det enkelt ut, testa själv innan du tycker! Både m.latissimus dorsi och m.psoas major vill dra klientens ländrygg ur sin optimala kurvatur, sekundärt tufft jobb för de muskler som skall hindra det från att ske, eller hur? Men vilka muskler är det? På Effekt eller Defekt-dagarna får man lära sig att bygga optimala fysik FRÅN GRUNDEN!!! Ovanligt,.. jag vet, just därför är vi så eftertraktade på STAC!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar