lördag 30 april 2011

En kock från Senegal

En kock från Senegal som jag screenade häromdagen gav mig nya idéer och vinklingar rörande min kommande bok om hur det var meningen att vi skulle äta, odla, bruka och samvariera med moder jord samt hennes djur- och växtliv. Jag är ju inte kock och har i flera år sökt en person (en kock av rätta virket)som kan laga både mina och sina rätter med olika metabolisk inriktning samt den rätta kärleken till jorden, människorna och vår samtid. Det kommer mera framåt hösten, jag tror nämligen inte att det var någon som helst tillfällighet att vi möttes. Som ni vet kommer det en och annan sprinter från Östafrika, min nya vän är inget undantag en kock i sprinterkostym, om ni förstår vad jag menar. Han kommer att älska STAC vid nästa konsultation, det skall bli ett nöje att bjuda på ett riktigt speedpass.

Tills dess kan ni ju uppdatera er lite om hur vi hanterar kött i livsmedelsbranschen utifrån hur det "ser ut" istället för vilken kvalité, näringsinnehåll och smak det skall ha för att motsvara det våra cveller förväntar sig, läs "Svenskt kött gasas sönder" i gårdagens SvD. Vad sysslar vi med?

2 kommentarer:

  1. Fick han inte visa upp sin fysik? =P
    strax 50 år och bär en 25 årings kropp i sina bästa dar :)

    SvaraRadera
  2. Jojomensan, det såg ut som på startlinjen på ett 100 m lopp i OS, oj, oj, oj!

    SvaraRadera