lördag 1 oktober 2011

Ronneby BK tog steget upp i trean!

Vilken lördag det blev för Ronneby BK i den direkt avgörande fotbollsmatchen om förstaplatsen i div 4 Blekinge mot Asarum. Trotjänaren och den hårt jobbande och rehabkämpande Mikael "Renberg/Mike" Håkansson avgjorde, -som forward!!! 3-1  till RBK mot Asarum var ett faktum. Etta i serien och direktuppflyttade till div 3.

Mikael Håkansson, hyfsat nöjd efter den klassavslutningen! Dvs. minuter kvar, lätt pressade och kämpandes för att behålla sin 2-1 ledning slår han en halvvolley förbi Asarums gasbindeförsedda målvakt!

 Jag kan inte se några ljumskbesvär i det läget Mike ;-)!

Snacka om vilka känlsor som gick igenom den kroppen, "Renberg" flyger och inte en känning! Blir det ett år till?

Utlösning mitt på dagen, Ronneby BK har gjort allt för att vinna div 4 Blekinge, inte minst under alla måndags- och torsdagskvällar på Scandinavian Top Athletic Center STAC! Första halvleken rullade man ut Asarum efter noter, i andra kom det tveksamhet och tankar in i bilden och så bjöd man in Asarum på en farlig dans.

Guldhattarna på, sååå rättvist! Tyvärr kom inte alla med, det gick snabbt och där stod jag
med 70-300 mm objektivet på och fullt av folk som skymde och bara 7-8 meter bort! Snart är det dags för screening, tester och en ny vintersäsong av riktad uppbyggnads-, powerkonverterings- och anaerob uthållighetsträningträning på STAC. Men bry er inte om det på ett par veckor framöver, njut några dagar, vila sedan från fotboll och fotbollstankar några veckor, sedan börjar det om, fast ännu roligare... 

3 kommentarer:

  1. Kan du inte skicka alla bilder du tog på matchen till mig.. maikhakansson@gmail.com hade varit as Nice.. nr 19 Renberg

    SvaraRadera
  2. Det får bli på en CD isf. Gratulerar till en ny karriär so avslutare ;-). Gratulerar till framgången. Blev det livat på kvällskvisten?

    SvaraRadera
  3. ja det går bra med en cd.. haha jo man kanske skulle skola om sig som forward haha.. Ja det blev bra på kvällen kan man säga..

    SvaraRadera