lördag 3 mars 2012

Nu är jag slut för denna veckan!

Nu har jag och Anna föreläst på vår egen flaggskeppsvidareutbildning STAC Elittränare, tre heldagar i rad (to-lö). Samtidigt har jag hanterat Jimmy Lidbergs miniläger på STAC (fredag) och vi har tillsammans skött Moestafa El Kabirs dagliga två-tre rehabpass, utöver detta har jag skrivit två nya helårsperiodiseringar till två nya klienter inför nästa vecka. Som grädde på moset började elfelslamporna lysa i våran Subaru, så den fick stå av säkerhetsskäl, precis innan denna kurs skulle börja. Det skulle ju vara bilmärket med minst fel och nöjdats kunder av alla bilar?! -Fick jag måndagsexemplaret även av detta bilmärke, så var ju definitivt fallet med vår Audi A6 Avant.
För att tömma det sista jag hade av energi, så drog jag på och genomförde hela El Kabirs uthållighetspass som hare (det flåsades lite bakom min rygg :-).
Nu är jag slut för denna veckan, jag vill bara hem och äta, fira med ett glas ekologisk cider, sen tror jag faktiskt att jag går och lägger mig... Nästa vecka är det dags för nya stordåd av JD och AD. 

2 kommentarer:

  1. Jeg vil takke dere for nok en strålende og lærerik helg.Gleder meg alt til neste gang vi ses. Hilsen Bjørnar.

    SvaraRadera
  2. STAC Elittränare kommer att förändra hur vi tränar elitidrottare och vanliga motionärer i framtiden, du är en av de bästa representanterna i Norge!

    SvaraRadera