söndag 15 april 2012

STAC Elittränare - Bäst när det gäller!

Vill du ge dig chansen att bli nummer 1 som tränare och verkligen GÖRA SKILLNAD, dvs. den tränare som anses ha gått de bästa utbildningsstegen, har den bredaste kunskapsbasen, har den djupaste grenspecifika konverteringskunskapen, jobbar sig till den största erfarenhetsbasen och dessutom levererar resultat?!

Satsa på att plocka en av de sista 4 platserna som finns kvar på STAC Elittränarutbildning. Max antal deltagare är bara 24 stycken, av den enkla anledningen att vi menar allvar med vår Elittränarutbildning. Små klasser, mycket gruparbeten, mycket kontakt mellan utbildare och enskild deltagare.

På STAC Elittränarutbildning förväntar vi oss att du redan kan en hel del anatomi och har pejl på basal träningslära samt redan hanterar individuella adepter eller tränar lagidrotter. STAC Elittränarutbildning är unik alla andra elitutränartbildningar,
  • vi levererar nämligen det som fungerar både i teorin OCH praktiken,
  • i den ordning man screenar, bygger upp och trimmar en klient eller ett lag,
  • från den djupaste teoretiska nivån till den enklaste praktiska implementerbara nivån,
  • uppbackat av atleter vi tränar som faktiskt presterar stordåd i en mångfald av idrotter!
Vill du bli mycket bättre som tränare, komplettera din tränarutbildning eller är du missnöjd med att din tränarutbildning/PT-utbildning INTE lärde dig screena dina klienter, analysera testvärden, välja rätt övningar, designa RIKTIGA program, periodisera uppbyggnadsträningen för RIKTIGA klienter och lära dig HANTVERKET bakom konvertering av styrka till power och RÄTT uthållighetsprofil? Gå STAC Elittränarutbildning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar