söndag 25 december 2011

David vs. Monsanto, en öppning!

Så har det äntligen hänt! Monsanto Corporation, kallat världens största kemiska förorenare, med ambitionen att bl.a. genmodifiera, patentera och kontrollera alla grödor i världen, har åkt på en HISTORISK NIT! En liten rapsodlare, Percy Schmeiser, i det väldiga Sascatchewan i mellersta Kanada, har vunnit mot Monsanto i en process gällande nedsmutsning/spridning av deras genmodifierade raps in på dennes åkrar.

Det vanliga, de senaste 10 åren, är ju tvärtom att Monsanto medvetet kontaminerar eller inte kan kontrollera spridningen av sina produkter via vind och distribution och sedan drar in hundratals småbönder varje år inför rätta för att ha stulit deras genmodifierade säd. En process de "alltid vinner" med klassisk massiv hotteknik, skyhöga ekonomiska skadeståndskrav och svällande armada av toppadvokater.

Med nu fick dom en "upper cut" av en "under dog", vilket förhoppningsvis ger en resningsreaktion genom världens småbönder likt den i Nordafrika folkliga resningen mot groteska regimer ;-)! Läs mera om David mot Monsanto på mercola.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar