söndag 11 december 2011

Ruggigt tempo innan jul!

En Serie A spelare från Italienska Cagliari med kroniska hamstringsbesvär, en Elitseriespelare från Luleå HF med kroniska besvär efter upprepade skallskador, ett minilandslagsläger med två av världens bästa Grekisk Romerska brottare, två landslagsåkare på specialträningspass inför SM i konståkning, konstruktion av 9 stycken uppbyggnadprogram i en mängd olika träningsfaser för mina olika STAC Elitfond-adepter, tre föreläsningar, ett trimningsmakro för en div 1 klubb i ishockey inför Allettan samt 22 vanliga naprapatkonsultationer, senaste veckan har haft ett ganska högt tempo ;-).

Nästa vecka handlar det om sceening och programdesign för en andremålvakt i Allsvenskan som vill ta tag i karriären ordentligt, en ungdomshockeyspelare från Rögle som vill lite mera, träning av ett hockeylag som beställt specialmakro inför Allettan, en hel drös med STAC Elitfondadepter som köpt personlig träning samt bevakning av SM i konståkning, där det troligen blir medalj till några eller någon av mina STAC elitfondare.

Jag klagar inte, men jag kommer att jobba mindre under 2012. Då har vi tagit ett nytt väsentligt kliv på STAC. Tills dess, kör hårt men rättvist ;-).

3 kommentarer:

  1. Du är grym Jocke!

    SvaraRadera
  2. Det låter som ni behöver en välbehövlig fika hos oss snart;-) Från vännerna som gillar RIKTIG fika!!!

    SvaraRadera
  3. Man kan inte annat än tacka för sådana RIKTIGA inbjudningar, bara det blir en fredag ;-)! Den dag i veckan då vi verkligen tar hand om de 20%! Tackar också för den lilla förtidspresent vi fick i samband med dagens lunch...

    SvaraRadera