fredag 27 november 2009

Jimmy Lidberg rankad etta i världen!

Kul nyhet, Jimmy Lidberg rankas inofficiellt av de största brottarnationernas brottarpress som världens bästa brottare 2009!

Måste säga att det känns riktigt kul att ha varit delaktig i både Jimmys medaljer och den angenäma utmärkelsen "världens bäste brottare". Jimmy har varit min klient sedan december 2007 och vi har tillsammans, det är flera potenta hjälpare runt Jimmy, förändrat allt från flexibiliteten, inre och yttre bålstabiliteten, axelstabiliteten och axelstyrkan till styrkan i låga positioner, mobiliteten, kosten och livsstilen.

När Jimmy gästar Ronneby och Kroppsinvest Institute nästa gång i mitten av december, skall vi ta en ordentlig titt på hela upplägget igen och lägga upp träningsplanerna inför alla delmål och slutmålet OS 2012. En riktigt rolig resa blir det, det är kul att vara coach åt elitidrottare, skriv upp det! Jag har ruskigt häftiga jobb i de flesta idrotter just nu, sprint, längsskidåkning, brottning, hockey, fotboll, utförsåkning, golf, friidrott, bandy m.fl. Universum ler mot mig just nu, det kommer mera, mycket mera framöver...

4 kommentarer:

 1. Va kul för dig, Jimmy o alla inblandade i hans resa! Ett klart bevis på nödvändigheten att bygga från grunden oavsett nivå. Stort grattis!

  SvaraRadera
 2. Tack Raidho!
  Envishet, ärlighet och strävan efter ett högre kunnande kan vara tacksamt att hacka på dem som inte kan se med egna ögon, inte ser tillräckligt långt eller bara ser sådant som man "skall" se inom det rådande paradigmet!

  På Kroppsinvest har vi (jag) alltid varit i frontlinjen på tänkandet och vågat tro på det självklara och ibland trotsat konventionerna för att först lite senare få "kred".

  Tack för din "kred" Raidho, sådant värmer!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till båda två.
  Lite sen men... tränar du någon orienterare?
  /Anton Tynong

  SvaraRadera
 4. Hej Anton!
  Jag har både tränat, rehabiliterat och byggt upp en hel del orienterare genom åren, har dock ingen i internationell eller världsklass som klient just nu!

  Jag har däremot ett par längdskidåkare av internationell klass som satsar för fullt med professionellt designad och periodiserad uppbyggnadsträning inför nästa säsong!

  Du är välkommen att ta ett ytterligare kliv i din framgångsrika satsning du också! Som jag förstår det behöver jag inte övertyga dig så mycket gällande kosten, så vi kan fokusera mera på att bygga överlägsen fysik och kapacitet!

  Som du vet (AB STAC presenterades i dagarna) har vi snart förmåga att ta emot mycket flera atleter än tidigare bl.a. för deras viktiga uppbyggnadsträning.

  SvaraRadera