fredag 13 november 2009

Kevin Adam flög fram mot Osby!

"Kevin Adam har klivit fram och tagit tag i taktpinnen i Hässleholms HK", ett efterlängtat officiellt matchcitat från Österåshallen. Kevin is Back in business! Nu kan han börja släppa hästkrafterna fria från sommarens uppbyggnadsträning och effektutveckling
Konvertera den tunga maxstyrkebenträningen med Hopp-Hinder-Sprinter i en fantastisk Brunnspark skedde ett antal sommarmorgnar, långt innan medelSvensson orkat ut i parken!
Nisses Wembley i Kallinge är det nog inte många som minns, eller? På den nya konstgräsplanen i Kallinge använde vi oss av "betongläktaren", den fungerade helt ok som powerhoppbana, dvs. när man vill bygga snabbhetsstyrka och grenspecifik effektträning!
Kevin Adam spelar hockey igen och inte vilken hockey som helst, han spelade skjortan av motståndarna i Osby i kvällens div 2 drabbning! "Matchens lirare" och äntligen igång efter månader av uteblivet spel, trassel med brutna ersättningslöften, uteblivna ersättningar och organisationskollaps. Tyvärr räckte inte Kevins raketlika förflyttningar och tekniska briljans på isen långt, eftersom spelarkvalitéten i dagens Hässleholm HK inte riktigt matchar det spel och driv Kevin har i kroppen!
Jag gläds med Kevin som äntligen kan få utlopp för all den stenhårda träning han genomfört denna sommar. Ni förstår nog att det inte är så kul att utföra stordåd i ett lag som ändå förlorar med 1-5. Kanske är det meningen att han skall ha sämsta möjliga plattform för att härdas ytterligare, tror nästan det?! Jag känner respekt för en kille som ger kaffet, spelar som om det var seriefinal, trots att laget är dömt att förlora på förhand.
Finns nog ett och annat lag i Blekinge med omnejd som kan ha nyttan av en Kevin Adam i toppform!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar