måndag 9 maj 2011

Succé med Blossom Weekend på STAC

"-Nya erfarenheter som kommer att förändra mitt LIV", skriver en av deltagarna. "-Tack! Joakim, Fredrik, Magnus, Cecilia och Anna för ert otroliga fokus och engagemang, ni är bäst!" skriver Margareta.  "-Förutom all ny kunskap, en känsla av lyx o lycka! -Det här är jag värd!" och "-Åh yes! Vilka mer skall jag skicka hit, vilka är mottagliga?!" skriver ytterligare två andra av våra smånöjda ;-)  deltagare på Blossom Magazines inspirationsresa till STAC, kallad KTA-resan.

Vad gjorde vi med deltagarna och vad lärde vi dem då? Kolla på lite bilder och en liten filmsnutt från det avslutande lite tuffare passet Functional Mania nedan. På STAC på Facebook finns det mycket mera och all den underhandsrapportering som den stora skara som inte fick plats på denna resa hade begärt.

Snabba på med att anmäla dig till höstens resa, den är redan halvfull. 2012 års KTA-resor till STAC är redan planerade, vilken lavin vi dragit igång tillsammans!!!

 Blossom Tainton Lindqvist rockar loss, denna ruggigt välkomponerade kropp och varelse. Tack för att du blommade ut hos oss och för dina besökare.
 En dragmaskin är inte en maskin, det är en frivikt. På KTA-resan fick deltagarna lära sig det mesta om sina egna kroppar, hur man bygger bort sina svagheter och stärker sig i bl.a. rotationsplanet.
 Organic Cross Training a la Blossom eller kul och smart träning för homo sapiens med en riktig tanke bakom, passet imponerade på mig. Blossom ären riktig krigare!
Glädje, inlevelse och engagemang var återkommande inslag både från deltagare och instruktörer ;-). Här raggar deltagarna loss i både Tigerövningar och smidighetsövningar i en härlig blandning.  
 Det är skillnad på Kettlebellpass och Kettlebellpass, vi fokuserade på att lära deltagarna att hantera, lyfta, pressa, accelerera, stabilisera och deaccelerera denna massa! Tyvärr används detta "kanonredskap" oförsiktigt på många sätt i fitnesssverige och står därför för en allt mer ökande skadefrekvens, helt i onödan! På STAC har vi använt detta redskap i över 10 år, välkommen att lära.
Individuell screening, programdesign och instruktion var en stor del av denna super 4 dagarshelg. På bilden får en av våra sjukgymnastdeltagare en personlig genomgång av både sin kost, tränings och livsbalansgenomgång till ett personligt stretch och träningsprogram.
Det avslutande Functional Mania-passet engagerade duktigt och fick genomgående toppbetyg, precis som alla andra pass denna super 4-dagshelg.
Missa inte http://www.stac.nu/ och STAC på Facebook, där finns det mycket mera att hämta för er som inte fått nog av dessa bilder.

4 kommentarer:

 1. Viktoria Storm9 maj 2011 12:51

  Jag kommer rekommendera er till alla, superbra helg som verkligen gav mersmak! Ny start på livet, träningen hemma påbörjas i kväll... Får se om grannarna ringer efter hjälp när jag är tiger och dödar bollen :-) Ett stort tack för all hjälp och inspiration som tillsammans med motivationen SKA ge resultat! Ska bara tänka ut ett snällare mantra... Tack!!

  SvaraRadera
 2. Du är värd all inspiration. Ta väl hand om din nya "kick" i livet.

  SvaraRadera
 3. Hanna Bjärkstedt28 maj 2011 10:58

  Tack för en bra och intensiv helg! Ditt tips om stubben i skogen gav resultat, tack för det!
  Kosten är nu omlagd och det var lättare än jag trodde att avstå mackorna :)

  Ses säkert igen!
  Hanna Bjärkstedt

  SvaraRadera
 4. Ibland säger vi intelligenta saker ;-). Det emotionella, mentala, våra organ, vår kost och vårt egenunderhåll är som en dans, allt hänger ihop och skall passas in med någon annan från början till slut.

  SvaraRadera