onsdag 8 februari 2012

Bli framtidens tränare redan nu!

I framtiden kommer det inte att räcka med att ha gått vilken tränarutbildning som helst för att få tillräcklig effekt med sina klienter eller anställning på attraktiva idrottscenter, föreningar eller förbund. Framtidens elittränare kommer att
 • prata om individuell screening utifrån grenspecifika målvärden,
 • analys av data utifrån en djupare förståelse av biomekanik och neuromuskulär programmering,
 • övningsval och programdesign utifrån olika faser där man lager efter lager parallellt eller sekvensiellt sakta skapar den totala uteffekt man eftersträvar
 • samt en avancerad periodiseringstanke där man förstår att vissa kvaliteter och prestandamått kräver andra kvaliteter och prestandamått osv.
På Scandinavian Top Athletic Center (STAC) jobbar vi med framtidens tränarutbildning, redan nu! Vi är redan i framkant på denna process, vi guidar och skapar redan morgondagens tränare. Vi har gjort det lätt för oss, vi undervisar nämligen bara det vi lärt teoretiskt, det vi vet fungerar i praktiken och det som ger resultat på riktigt! Vi är nämligen det vi säger, vi gör det vi säger och våra klienters resultat och nöjdhetsindex är vår måttstock.

STAC Grundtränare är vårt sätt att grundutbilda individer i konsten att skapa individuellt anpassade program utifrån en funktionell förståelse av människans anatomi och fysiologi. Med detta som grund lägger vi också till det fundamentala koncept av screening, analys, programdesign och enkel periodisering av träning som man i framtiden bör behärska för att utvecklas till en riktigt bra tränare.

STAC Elittränare är vårt flaggskepp och den utbildning där erfarna tränare med eller utan personlig tränarutbildning får en positiv shock av hur mycket mera det fanns att lära om både basal och avancerad screening, analysering, övningsval, programdesign, periodisering, coachning, kost och livsstil.

Läs mer om våra utbildningar och vårt koncept på http://www.stac.nu/.

1 kommentar:

 1. Grym utbildning!
  För er som funderar på att gå så är svaret enkelt...
  anmäl dig NU om du vill göra skillnad ute på fältet:)

  /JonasZubackJonason

  SvaraRadera