lördag 24 april 2010

Scandinavian Top Athletic Center invigt!

Alla broschyrerna gick åt, många har fått ny insikt, företagsledare fick lysande idéer, elitidrottare vädrar morgonluft...STAC är invigt med en mänsklig helikopter och nacksving av Jimmy Lidberg på undertecknad ;-). Jimmy som rest världen runt och tränat och brottats i mer än tio år sade att "STAC var det överlägset mest funktionella och helhetsinriktade idrottscenter har besökt eller tränat på i hela världen". Han såg vidare fram emot att "träna och sparra med sina landslagskompisar på STAC, sida vid sida med våra medlemmar och andra elitidrottare".

Vad hände mera...
Mikael Heintz, Mörrums GOIS keeper, vann utlottningen av en screening och funktionell träningskonsultation på STAC med undertecknad bland dem som hade tatuerat sig med medskickade "Made by STAC" stick on tatueringen. Tror inte Mr Heintz kommer att bli besviken, snarare grymt taggad och Mörrum en grymt uppdaterad 1:a keeper!

Emma Hessbo vann en naprapatkonsultation för mest kreativa placering av sin tatuering. Den satt nästan på nästa generation...

På tisdag kommer ni att kunna läsa på http://www.stac.nu/ vilka 6 personer som VUNNIT FRI INTRODUKTIONSKURS, dvs. sex tillfällen med instruerad funktionell träning, vilket är ett förkrav för att kunna köpa medlemsskap på STAC.

Base 23 genomförde sin akrobatik/dansuppvisning med bravur, användandes en mångfald av vår utrustning och våra generösa ytor på en mängd olika sätt. Ofta till stående ovationer!

3 kommentarer:

 1. Mycket imponerade anläggning. Tack för en mycket trevlig kväll.

  Ola och Tobias

  SvaraRadera
 2. Tack för det!
  Det låg lite jobb bakom...

  SvaraRadera
 3. Det sket sig med planet från Luleå i fredags Jocke... Jag får komma ner vid något annat tillfälle istället. Ser ju grymt ut på hemsidan. I morgon har jag i a f fått plats på planet söderut och hoppas ta mig till Eleiko för en vecka med Start seminars, sedan väntar Rhodos med Jossan i en vecka. Mao en härlig 2 veckors-period framför sig! Lycka till med STAC. Blir det någon bok? Hälsningar Petter Luleå

  SvaraRadera