lördag 8 maj 2010

-Härligt, bredare budskap än förväntat!

Fick alldeles nyss en resumé av min kollega som bevistade LCHF-föreläsningen på Brunnen i Ronneby idag. Det pratades en hel del "rätt" om både ekologiskt och vikten av kvalitéten på maten, utöver det viktiga fettbudskapet, lät rapporten. Kred för det Annika och Vesti och samtidigt tack och lov för det! Ett ytterligare kliv framåt. Jag upprepar åter mitt enkla men extremt kraftfulla budskap.
  • Ät oförgiftad och minimalt processerad mat, var inte rädd för inälvor, riktigt fett och feta köttbitar, ät helst bara vilt, fribetande och/eller ekologiska proteinkällor, drick rent vatten och glöm inte bort att du skall äta kolhydrater också, givetvis även dem minimalt processerade samt röra på sig som det var meningen att man skulle göra.
Snart kommer det också att vara ganska okonstigt att det förekommer biokemiska individuella skillnader mellan individer, populationer, inom populationer och mellan populationer, men det tar tid att greppa hela bilden och förändra paradigm. Själv är jag bara glad att man får sådan bra medial draghjälp för delar av vårt holistiska budskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar