torsdag 27 maj 2010

Kompetensbrist i Blekinge?

Det blir tuffa tag på Scandinavian Top Athletic Center framöver. Jimmy Lidberg med tränare och sparringpartners kommer att förlägga en del av både sin grenspecifika och uppbyggnadsmässiga träning på STAC framöver. Första lägret kommer att ske redan i juli månad.

Kändes både lite konstigt och tråkigt att läsa i dagens BLT (t o m morgonlaxen på tallriken hoppade till), dvs att det saknades idrottsmedicinsk kompetens på det blivande Blekinge Health Arena och att det dessutom enligt upppgift inte finns någon idrottsmedicinsk kompetens i resten av Blekinge heller? Hoppas det beror på att man är dåligt påläst. Eller beror det på att man just har låg idrottsmedicinsk kompetens, dvs när man inte vet att det finns idrottsmedicinsk kompetens i närområdet, vad tror ni?

STAC och Kroppsinvest Institute har vi multipel idrottsmedicinsk kompetens (f d doktorand och forskarstuderande i ämnet idrottsmedicin m m), och framgångsrik idrottsmedicinsk uppbyggnads- och rehabiliteringsverksamhet för både privatpersoner, elitidrottare och företag sedan 10 år! Kroppsinvest Instituite och STAC är två av Nordens högst ansedda och mest effektfulla centra för manuell medicin, idrottsmedicin, idrotts- och yrkesskaderehabilitering, gren- och yrkesspecifik uppbyggnadsträning samt toppidrottscenter som finns i Norden. Vi har kompetensen, erfarenheten, effekten och upplägget.

Vi jobbar redan på fältet, strax kommer två div 1 spelare från Mörrum GOIS på tester och konsultation för deras uppbyggnadsträning, i eftermiddag besöks vi av en fotbollsspelare från Gunnilse IS utanför Göteborg. Kompetens i Blekinge kanske saknas, men inte här. Inte på STAC eller Kroppsinvest Institute. Jag hade nog inte heller nämnt oss om...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar