lördag 1 maj 2010

Flera naprapater till Kroppsinvest!

Oskar Berglund, 3:e års naprapatstuderande från Stockholm, besökte Kroppsinvest Institute det gångna veckoslutet. Han tog chansen och ansökte om sommarpraktik, trots att vi sökte 4:e årsstudenter och färdiga naprapater. Kaxigt tyckte jag och gav honom chansen att komma ner och visa vad han gick för. Oskar visade en framfusig ödmjukhet kryddad med en ärlig nyfikenhet för kunskapsinhämtning och yrkesnoggrannhet.

Det och hans norrlänska lugn gick hem hos oss, och han kan redan under sommarens provpraktik kriga till sig en plats på ett av sveriges mest kompetenta, erfarna och effektmässigt bästa idrotts- och yrkesskadekliniker!

Oskar som är en f.d. allsvensk hockeyspelare (Björklöven m.fl.) var så noggrann, att när vi besökte STAC för visning och lite provträning, att han t.o.m. åsamkade sig en RIKTIG IDROTTSSKADA (en partiell hamstringsruptur) för att testa min akutbehandlingsberedskap vid accelerationsträning, respekt ;-)!

Anna och undertecknad är dock inte nöjda med EN ny medarbetare, vi behöver FLERA! Om du vill mera än att bara vara en bra naprapat, om du verkligen vill göra skillnad och år efter år utöka din repertoar, om du vill jobba med lite tuffare fall och en hel del elitidrottare, skicka in en ansökan till Kroppsinvest.

Kroppsinvest Institute
Övre Brunnsvägen 68
37236 Ronneby
Märk kuvertet "naprapat på Kroppsinvest"

Det gör ingenting om du är oerfaren, det kan snarare vara en fördel. Du bör dock vara 4:e års student eller håller på att slutföra din legitimationspraktik, dvs. du är antingen DN 10 eller DN 09. Om du har några år på nacken som naprapat, vill jobba med kollegor i frontlinjen eller inte riktigt får utlopp för hela din kompetens och utvecklingspotential, en ny spännande utmaning i Ronneby väntar kanske om allt går i lås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar