onsdag 10 november 2010

"Bulan" imponerad av Sunna!

Resan med provträningar med Luleå Hockey fortsätter för Kim Sunna! Efter vårt samtal alldeles nyss talade Kim om att det blir träning även imorgon onsdag med Luleå ;-) ! Han hade då haft ett snack med alla berörda inklusive tränarna (Rönnqvist, Berglund, Åkerström). Man ville uppenbarligen titta vidare på hans kvaliteter.
Som coach kan man inte säga annat än att man blir smålycklig när ens adepter "slår" och andra professionella bedömare säger att klienten imponerar med sin explosivitet, snabbhet... Det betyder ju att det recept (program/periodiseringsupplägg) jag levererade enligt den beställning jag fick av Sunna i våras (bli explosivare, snabbare, hockeyuthålligare), fungerade rätt bra ;-).

Det finns gott om bloggar, tidningsartiklar och hemsidor som kommenterar Sunnas resa just nu, en hel del länkar finns på Kiruna IF´s hemsida.

Ni som har bokat in er för helgens föreläsningar (Effekt eller Defekt) med undertecknad på STAC, kommer att få en liten inblick i HUR man konverterar styrka till power. Det är inte försent att göra en efteranmälan, fystränaren i Gefle IF föll just bort eftersom dom spelar kval på söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar