lördag 6 november 2010

Effekt eller Defekt, 6 platser kvar!?

Tycker du att undertecknad skrivit vettiga bloggar om träning, träningsupplägg och programdesign anpassat för den idrott man skall prestera i? Isåfall har du en ruggig chans till helgen, då delar både undertecknad och Kenneth Riggberger med oss av vår erfarenhetskunskap om alla stegen av träning, lite träningsdata och våra klienters framgångsrecept! Det är 24 anmälda från hela sveriges avlånga land just nu! Det finns möjlighet för 6 till, sedan är det tvärstopp. Över 30 blir inte effektivt, det blir nämligen en hel del testa och upplev själv ;-).

Vill du lära dig både grunderna och "high end"-kunskap om det som fungerar i praktiken och glutta lite på framtidens programdesign och träningsupplägg? Kenneth och undertecknad tränar framgångsrikt både nationell och internationell idrottselit i 15 olika idrotter från brottning och hockey till friidrott och skidlöpning. Vi har dessutom en hel del objektiv testdata som påvisar vad som händer när man tränar det som man bör träna, och konverterar det som man bör konvertera...

Vi kör hela racet från att stabilisera mittsektionen och fixa en flexibilitet som passar för den idrott som avses till hur man bygger olika styrkekvaliteter (dag 1) och slutligen konverterar hela härligheten till power, speed, agility och poweruthållighet (dag 2). Föreläsningen är till för alla nivåer av tränare/coacher, det finns allt från lokala hobbycoacher till professionella coacher med ett flertal världsidrottare på plats när föreläsningarna drar igång på fredag. Alla får valuta för sin investering, det är ju samma Homo sapiens vi skall träna, det är bara en hel del detaljer som skiljer. -Kul va!

Anmäl dig till den kombinerade teoretiska och praktiska tvådagarsföreläsningen EFFEKT eller DEFEKT som går av stapeln på STAC, fredag-lördag den 12-13 november! Ring och anmäl dig på 0457-462020 eller maila vår grymma medarbetare magnus.axelsson@stac.nu . Investeringen är 3500 kr + 6% moms. Fika ingår, lunch och boende betalar man själv. Tips på boende är Hviidehus, Villa vesta, Ronneby Brunn, all ligger inom 500 m från STAC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar