onsdag 8 juni 2011

Flaggan i topp!

Flaggan i topp för våra medlemmar på STAC. På bilden ser ni Genc Islami som gör "flaggan" efter att ha blivit inspirerad av vårt STAC Elittränargäng för några veckor sedan. Nu är det slut på 4 dagasvilan. Undertecknad och Anna kör på med allehanda projekt och rullande jobb tom första veckan i juli. Det är lite spännande saker på Agendan:
 • Kristianstad IK skall få en specialscreening, visning och träningspass för sin bålstabilitetsträning. Detta sker i kväll i Kristianstad. Bl.a. kommer vi att återtesta deras nedre magmuskelrekrytering och lära ut omvänd semiisolerad sit-up på swissboll i ribbstol ihop med några värstingövningar förstås!
 • På fredag är jag en heldag i Stockholm för att spela in TV. Inhyrd f.a. som kost- och livsstilsexpert. Blossom Tainton Lindqvist intervjuar specialister. Kanske på TV framåt hösten.
 • STAC är mycket intressant för en mängd olika aktörer på marknaden, mycket möten och framtidsplaner diskuteras under juni.
Glöm inte träningen och de kostvanor som gjort er friskare, starkare och mer välmående under sommaren.
Vem var det som inspirerade, Genc då? Jo Mr Kroon PT från Salk Hallen i Stockholm, snart STAC Elittränare dessutom. Kolla filmen, testa på egen risk. Det är hyfsad belastning i axelleden i den nedre armen, bl.a.
Undertecknad fixar inte denna övning, men uppdatering pågår...

1 kommentar:

 1. Starkt, men killen i den här filmen har tagit det ett steg längre.
  Se och njut.
  http://www.youtube.com/watch?v=ErV3tZ3g6Vo&feature=player_embedded

  /Magnus

  SvaraRadera