fredag 24 juni 2011

Jan Anders Palmqvist i patetisk vendetta mot isspöket!

Efter den patetiska insats som utspelade sig i Brunnshallarna på senaste fullmäktigemötet i Ronneby kommuns namn, måste jag faktiskt ifrågasätta hur vårdslöst man kan handla med kommunala medel för att "vinna" personliga vendettor!
Ronneby kommuns före detta kommunalråd Jan Anders Palmqvist fortsätter nämligen sin ökenvandring mot det stora isspöket. Utan minsta eftertanke eller ödmjukhet inför det faktum att hans högst personliga och känslomässiga ställningstagande mot allt vad en isyta och/eller bandybana heter, sätter han likt ett litet barn som inte förstår bättre alla möjliga käppar i hjulen på redan tagna investeringsbeslut. På senaste fullmäktigemöte, som f.ö. hölls i Brunnshallarna inför allmänhetens åskådande, fortsatte farsen med ett personligt litet patetiskt krypskytte med våra kommunala skattemedel som ammunition.
Med hänvisning till "bristande beslutsunderlag" tvingar så Jan Anders Palmqvist fram ett extra fullmäktigemöte för en nätt liten kostnad på ca 50 000 kr (för övrigt den summa FBK´s samtliga s.k. bortahemmamatcher kostar eftersom man spelar dem i småland), hmmm... tänk Vidablicksombyggnadsskandal pga bristande beslutsunderlag och kontroll, bortslarvande av Blekinge Tekniska Högskola pga bristande beslutsunderlag, dåligt jobb och engagemang från JAP och utebliven mångmiljoninvestering på karön mm., när ni skall bedöma Jan Anders Palmqvist´s näsa för bedömning av beslutsunderlag.
Jag tror vi alla medborgare borde besöka fullmäktige på tisdag den 28 juni kl. 18.00 och se till att alla dessa pajastendenser får ett slut. Beslutet att bygga bandybanan är redan taget i alla instanser, pengarna är redan märkta och upphandlingen var och är genomförd, så varför? Det som sker nu är egenmäktigt förfarande med våra allmänna medel, drivet av en person som uppenbarligen havererat  i sin ambition att vinna just denna striden... för sig själv?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar