lördag 19 juni 2010

Feltankade tyskar förlorade!

Snacka om blunder, 0-1 i baken på feltankade kroppar!!! Tyska landslagsledningen skulle optimera insatsen inför "mitt på dagen mötet" mot Serbien och förbjöd spelarna att äta det dom brukar till frukost, dvs. korv, skinka, ost m.m. Istället blev de stackars spelarna tvingade att proppa i sig makaroner till frukost, VILKEN LYSANDE STRATEGI att mata proteintyper med bara pasta!

Citatet " - Det tar lite tid att vänja sig vid att äta en skål pasta klockan tio på morgonen, säger tyska ledaren, tillika tidigare landslagsanfallaren, Oliver Bierhoff.", talar för sig självt. Speciellt med tanke på att den genomsnittliga tyska spelaren är en nordeurope med nordeuropeiska gener och fungerar bäst på en mix av 60-70% protein och fett och 30-40 % kolhydrater. Samme generella spelare har dessutom en 50 % risk/chans att vara mer eller mindre intolerant mot gluten, vilket pasta gjort på vete innehåller i generösa mängder.
Om du är glutenintolerant och dina tarmar reagerar mot gluten riskerar du inte bara att bli svullen, trött och orkeslös, du riskerar dessutom att förlora en del av kontakten med bl a dina magmuskler som stabiliserar din bål... Ibland kanske man skall acceptera att äta det man brukar fungera bra på, inte till korkade "dietistråd" komna från ett förlegat kostparadigm. Kolhydratbluffen är återigen synad och visade sig återigen fela när det gäller. Ät enligt er typ, är det så jä..a svårt att fatta, låt tyskarna äta korv, ost och skinka, det borde du också prova. Men ekologiskt och utan nitrit förstås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar