onsdag 16 juni 2010

STAC Lab lockar elitidrottare från alla idrotter!

Skidlöpare, sprinters, fotbollsspelare, golfproffs, långdistansare, bandyspelare, orienterare, triatleter, kastidrottare och en mängd hockeyspelare som exempelvis Hans Jonsson MODO Hockey, testas för fullt i STAC Lab på Scandinavian Top Athletic Center.

Efter en lång och strävsam period på 16 månader av lyckad rehabilitering av svåra ryggbesvär och noga planerad och periodiserad uppbyggnadsträning för att åter prestera på toppnivå inom elithockey, kör Hasse Jonsson  vidare med undertecknad och STAC/Kroppsinvest som partner. Senaste årens ryggbesvär är nu historia, närmaste säsongernas målsättning nedtecknad och den viktiga konverteringsfasen till power (maxstyrka, explosivstyrka, snabbstyrka), poweruthållighet och anaerob/aerob grenspecifik uthållighet står för dörren. "Allt det här skulle man vetat innan man åkte över och spelade i NHL och Pittsburg", har Hasse upprepat både en och två gånger under senaste året. 

Med våra tester kan man få exakta värden på vilken effekt man utvecklar på två och ett ben vid en mängd olika belastningar, under en mängd olika förutsättningar för en mängd olika sporter och syften. För Hasses och min del är det ett ovärderligt verktyg för att veta vad som inte är tillräckligt, vad vi bör fokusera på och objektiva värden att utvärdera vid kommande återtest. Tester är dock bara tester, det är vad man drar för slutsatser och designar program med hänsyn till den samlade bedömningen inklusive tester som fäller avgörandet i förlängningen. En grym erfarenhetskunskap gällande vilka olika testvärden man i genomsnitt producerar i Muscle Lab har jag fått från min kollega Kenneth Riggberger i Malmö som testat med detta system i 11 år.

Är du intresserad av att bli screenad, testa dig och eller få hjälp med din idrottssatsning på STAC. Läs på under [STAC Lab] på http://www.stac.nu/ eller hör av dig till underteckand eller någon av våra multifunktionella coacher på 0457-462020.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar