tisdag 29 juni 2010

KRIF Hockey P96 uppbyggnadsträning avslutad!

10 veckor av första årets grenspecifika uppbyggnadsträning för KRIF Hockey P96/U14 är till ända. Vilken grupp, vilken energi, vilka framsteg, vilka killar, vilken tränare. Det var kul och en ära hela vägen. Jag kan bara gratulera till säsongen som kommer. Glöm inte bort att det hela skall konverteras/omvandlas till effekt på isen, men det tar Peter Miketinac och Co. hand om. Vi ses lite mindre ofta under högsäsongen (ni kommer dock att köra högsäsongsupplägget parallellt med hockeyn). Själv skall jag njuta lite av era matcher och framgångar i vinter. Tack för en kul tid, mvh Jocke Dettner
Freddie Malmqvist! Bäst i test sett över det man skall behärska och över hela 10 veckorsperioden, med knapp marginal till 4 andra killar i laget.

Oskar Nylander! Överlägset bäst i sina framsteg under denna 10 veckorsperiod. Jag bara ryser när jag tänker på den killens utveckling. På bara på 10 veckor från kass till grym, otroligt! Bara att buga inför Oskar, vilken resa!
Stefan Crnoglavac! Bäst på att köpa läget, köra övningarna bra med grym inställning, inget knorr, visa extra styrka, viljekraft och kosta tränaren lite energi.


KRIF Hockey P96 en grym samling 14 åringar +-1 år som just genomfört sin abslut första professionella uppbyggnadträning på STAC. Med Tränare Peter Miketinac längst upp till vänster i bild.

4 kommentarer:

 1. Hoppas många av dessa killar kommer tillhöra KRIF:s a-lag i framtiden!
  Kämpa på boys!

  SvaraRadera
 2. Med all säkerhet... Hur gick det själv, hörde vi av dig sen?

  SvaraRadera
 3. Jepp jag var hos Christian i måndags och gjorde en screening. Idag skall jag dit igen och få ett träningsprogram. Det finns en del att göra på den "gamla kroppen" ;-)

  SvaraRadera
 4. Christian och Magnus på STAC är två av mina bästa adepter med titeln lic. master korrektiv funktionell tränare(därför fick de var sin anställning). När det gäller (din coach) Christian tror jag att han kommer att betyda en hel del för din "nystart" och ökande träningsglädje. Nä du får lite distans till din hockeykarriär kommer du att kunna förmedla dina hockeyerfarenheter och din hockeyintelligens i en grym kontext och paketering. Kom gärna förbi och titta på STAC ikväll, när jag kör konverteringsträning till power. Bl.a. vertikal power i powerpyramid och accelerationsträning i en sprintstege med några hårdsatsande Mörrumspelare. Du kommer att bli både råsugen och tycka det är ganska skönt att stå vid sidan av och bara titta... Vi kör igång 16.45 och håller på till 17.45.
  Kul och snygg blogg du har förresten ;-)!

  SvaraRadera