söndag 29 augusti 2010

Blossom Magazine älskade STAC!

Hela redaktionen för Blossom Magazine strålar av glädje efter ett bejublat CST-pass med Christian Storsjö! -Wooaaoow, här vill jag bo! -Var en av de spontana kommentarerna när Blossomgruppen släntrade in över tröskeln och fick syn på vår pampiga tränings- och hälsoanläggning STAC. Ingen hade sett något liknande och alla var imponerade över den smarta designen, ytorna, den genomtänkta idén med möjlighet till träning från nybörjare till elit. Flera häftiga samarbeten har tränats, upplevts, utvärderats och diskuterats de senaste tre dagarna på STAC. Imorgon testar vi Blossoms tre nya adepter, dvs. de som skall coachas av Blossom Tainton L och vilkas framsteg kan följas i Blossom Magazine, under nästa tre månader. De kanske får göra test i STAC Lab, vem vet?! Beror helt på vad dom har för förmåga, mål och ambitioner, eller hur... Vilka samarbeten vi diskuterade... ni kommer att bli varse!

Vill du bli medlem på STAC?
STAC är perfekt för alla som vill börja träna men inte riktigt vet hur, STAC är perfekt för alla som vill träna efter eget huvud men inte hittar yta eller funktionella träningsredskap på sitt nuvarande ställe. STAC är perfekt för den som vill träna med en coach som verkligen kan träning och vet hur man bygger upp en kropp oavsett önskemål.

Om du vill köpa årskort med 1000 kr rabatt (5000 kr istället för ordinarie pris 6000kr) är det bråttom, sista dagen för det är på tisdag den 31 augusti! Om du inte redan gått den, så bokar du introduktionskurs i funktionell träning (6 tillfällen, 1 timma, 1ggr/vecka med specialutbildad coach för 1200 kr) och betalar denna vid samma tillfälle. Kom ihåg att det ingår en gratis screening och programdesign anpassat enbart för dig i priset (värde 3000 kr). STAC är mycket mer än vad du är van vid på ett träningsställe, mycket mer. Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar