tisdag 31 augusti 2010

STAC på Sportnytt onsdag 22.00!

På onsdag kl.22.00 sänder Sportnytt ett inslag om STAC, Jimmy Lidbergs brottningssatsning, testerna i STAC Lab och en del av den träning och coachning som lett fram till Jimmys framgångar. Jimmy går ju som bekant upp på VM-mattan i Moskva den 6 september!
Intresset för våra STAC Lab-tester och den professionellt designade och periodiserade uppbyggnadsträning det resulterar i blir allt oftare uppmärksammat! Det kommer mera framöver...

5 kommentarer:

 1. Bra inslag!
  Mindre pasta, ekologisk mat... låter som att JD varit i farten!

  Hur har Du det med tillgänglighet på fredag? Prövar att ringa under em.

  SvaraRadera
 2. KUL! Höll mig vaken endast för detta.
  Lite väl kort inslag bara, Ni var värda mer.

  Och vilken jävla effektutveckling av en människa. Det hade jag aldrig trott att det var så mkt i sådana övningar.

  //Ludvig R

  SvaraRadera
 3. Det är ingen vanlig kille heller, Jimmy är helt grym! Vi har slitit länge för detta. Det är dessutom två år kvar till OS ;-)

  SvaraRadera
 4. Inspirerande.
  Jocke har du skrivit någon bok än eller hur ligger det till med det där?

  SvaraRadera
 5. Mina böcker ligger fortfarande i A4-format och otryckta, tyvärr! Mer eller mindre färdiga är en om kost för hälsa, harmoni och toppresultat och en serie böcker om korrekt designad och periodiserad träning.

  Man kan se och höra mig föreläsa på STAC om hur man bygger toppidrottare redan helgen den 12-13 november i samarbete med Kenneth Riggberger. Det finns möjlighet att boka plats redan nu. Bara att ringa 0457-462020 och boka. Nämn "novemberföreläsningen" så vet mina killar vad det gäller. Mer info kommer inom kort.

  SvaraRadera