lördag 4 september 2010

Knivskarpa hjärnor på Kroppsinvest Institute och STAC vid helgens utbildningar (to-sö) för Sveriges bästa funktionella fystränare! Eftersom vi jobbar både brett och djupt med träning och allt som grundlägger bra träningseffekt, superkompensation och hälsa på samma gång, har vi alltid med en matlagningskväll på Brunnsparkens Restaurang & Café. 
 
Om man skall träna hårt och dessutom få nyttan av sin träning och förse sin kropp med byggmaterial och näringsblandning som motsvarar den metaboliska typ man innehar, skadar det inte att lära sig laga "sin egen blandning". Vildsvinsfilé är ju inte fy skam att träna på... Tack Dippen för er gästfrihet vid vår helkväll i köket!
Alla nio Master Korrektiva Funktionella Tränare [Lic. MKFT] utanför Scandinavian Top Athletic Center STAC. Bakre rad fr.v. Eva Sandberg Linköping, Lars Thool Tibro, Johan Holmström Gävle, Stellan Kjellander Malmö, Christian Storsjö Kallinge, Catharina Rådemar Lidköping, Freddie Sjögren Malmö, Jonas Jonasson Jönköping, Björn Jönsson Malmö. Främre raden fr.v. Magnus Axelsson Ronneby, Fredrik Sjölander Stockholm.

Brontosaurius på väg att spräcka ljudvallen i Brunnsparken. Så mycket och med så hög frekvens har aldrig brunnsparkens grässvål dallrat. Denna goe släggklastare är en guldklimp på varje Master Meeting.
Rotationskast med 4 kg medicinboll ingår bl.a. i STAC Hockeytest, deltagarna testade på allt. Fullladdning på vänster ben, för att i momentet senare explodera i en vältajmad helkroppsexplosion i rotationsplanet! Eva Sandberg behärskade det till fulländning, dock saknades det några kilo muskler för att kastlängden skulle bli ännu mer imponerande!
Även en professionell golfpro/instruktör kan förflytta 60 kg en fot över marken, imponerande! Effektutveckling på både ett och två ben är enkelt att mäta i STAC Lab. En mycket viktig ingrediens när man vill designa och periodisera uppbyggnadsträning för en mängd olika idrotter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar