fredag 24 september 2010

Vidareutbildning för alla tränare på STAC!

Vill du lära dig mera om hur man tränar idrottare, oavsett idrott, från grunden och ger dem en flexibilitet, balans, stabilitet, styrka, power och uthållighet som matchar deras idrott och ambitioner? Eller är du bara trött på det gamla träningsparadigmet som skapar mer skador och söndriga idrottare än belastningståliga kroppar och bra tävlingsresultat! Då skall du redan nu kryssa för den 12-13 november i din planeringskalender!




Då kör vi en tvådagars inspirerande vidareutbildning på Scandinavian Top Athletic Center. Det blir inte bara teori utan en hel del praktik och möjlighet att själv testa hur olika övningar och upplägg känns och biter, dvs. vi går helt enkelt igenom hur vi professionellt bygger från grunden, sedan steg för steg, hela vägen till att träna grenspecifika övningar med hög intensitet i relevanta tempon för att optimera effekt i tre plan eller en specifik teknik!

Föreläsningen heter Effekt eller defekt, ditt träningsupplägg avgör! Oavsett vilken kaliber av tränare du är kommer dessa två dagar att fylla dig med värdefulla idéer, viktiga basövningar, urviktiga integreringsövningar och inte minst en röd tråd rörande hur man syr ihop det hela. Den röda tråden är detsamma som periodisering vilket är nyckeln och vetenskapen bakom långsiktiga framgångar! Observera att denna utbildning tar dig med på en resa från den bas- och grundträning alla atleter skall behärska och besitta för att kunna maximera sina chanser att träna hårt, länge, framgångsrikt och skadefritt!

Välkommen till framtidens vinnande träningskoncept, ett samarbete mellan STAC och Fysexperten.
Effekt eller Defekt, ditt träningsupplägg avgör!
Datum: 12–13 november 2010
Tid: 12/11 9–17 (lunch 12–13.30) och 13/11 09–16 (lunch 12–13.30)
Plats: Scandinavian Top Athletic Center (STAC),
Fridhemsvägen 15, Ronneby
Anmälan: magnus.axelsson@stac.nu 0457-462020
Pris: 3 500 kr + 6 % moms
Föreläsare: Joakim Dettner, leg.naprapat, styrke- och powercoach, kost- och livsstilscoach på STAC/Kroppsinvest Institute och Kenneth Riggberger, elittränare på Fysexperten

Medverkande elitidrottare: Philip Nossmy Semifinal på EM, svensk mästare på 110 meter häck och finnkampsegrare 2010, Per Strandquist svensk mästare 60 meter och 100 meter och Jimmy Lidberg tre EM-medaljer och två VM-medaljer i Grekisk Romersk brottning 96 kg.
Övriga medverkande: Anna Dettner STAC/Kroppsinvest Institute, Stellan Kjellander, Fysexperten

Mer information: joakim.dettner@stac.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar