fredag 7 november 2008

Kan 500 000 kr i böter, stoppa Ara's sanning?

Ara Abrahamian har civilkurage, MYCKET CIVILKURAGE, det har inte de (sannolikt) emotionellt underutvecklade och med byxorna nere, ertappade pamparna i Internationella Brottningsförbundet! (obs! bilden ovan har inget med det aktuella tillfället att göra, free pic från senaste EM)

Oavsett om Ara har rätt till 10, 20 eller 100%, i fallet mutade domare, uppgjorda matcher och korrupta beteenden, är det en skandal om inte nuvarande Internationella Brottningsförbundet kastas ut från den internationella idrottsgemenskapen! Istället får dom fortsätta odla sin smärtkropp och via naiva aktioner förpesta livet för dedikerade utövare av en klassisk kampsport och livsstil, nämligen hårda ärliga tag, må starkaste och smartaste man/kvinna vinna!
Fy fabian för den svarta drakens riddare! Deras agerande visar med all tydlighet att Ara sköt mitt i prick, en klockren höger mitt på hakspetsen! Istället för att spola byken ren, väljer man att låtsas som ingenting och statuera exempel som hör hemma i en era då man efter en kort partisk rättegång kom fram till att ens motståndare var skyldig och sedan hade honom avrättad på torget!
Om man är så urbota dum och verkligen tror att ingen därute förstår, vet och kan berätta vad dessa herrar sysslat/sysslar med bakom kulisserna, blir fallet sannolikt ganska hårt för dessa dåligt vaggade herrar!
Jag är med dig Ara, alla som är någorlunda mentalt/emotionellt och spirituellt utvecklade för att se girigheten när den uppenbarar sig, är med dig Ara. Resten behöver du inte sörja för, dom sörjer för sig själva, varje dag! En vacker dag får vi alla reflektera över vad vi sagt, gjort och tänkt! Kör ditt race, var dig själv, var benhård, du har blivit vald att öppna byken, du är kanalen som öppnar flödet in i byken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar