onsdag 26 november 2008

Slutsnackat, ikväll måste KRIF leverera!

Hockey är en intensiv, explosiv, kontaktsport! Vilken taktik man än har, vilka spelidéer man än vill följa, vilka grabbar man än har att ställa på isen, gäller därför följande naturlag:
  • Inget annat än det man gör händer, dvs. om jag väljer att inte smälla på när det finns möjlighet, inte klarar eller är beredd att ta smärtan, det innebär att ge 100 % av sin explosivitet, styrka och power i alla åkningar där detta krävs, händer heller inget!

I hockey kan man aldrig bli anklagad för det man inte tänkt, sagt eller gjort! -Så håll kä..en, på isen, i båset, i spelargången, så slipper ni spela med en man mindre på isen. Om du verkligen vill stämma av, se till att exemplifiera detta i nästa byte genom en stenhård korrekt utförd tackling, ett mål eller en målgivande passning, det biter ruskigt bra!

"Att snacka sig till utvisningar, är lika fjantigt som när småungar skriker gubbjä..l när man är 50 meter bort! Dvs. man är inte beredd att ta matchen! " J.D.

IKVÄLL VILL JAG SE EN RIKTIGT TUFF RYSK HOCKEYMASKIN PÅ ISEN. BARA HÅRD, BRUTAL EFFEKTIVITET OCH OBEFINTLIGT SNACK, SMACK! Då får ni hedern, självkänslan och momentet tillbaka! Hoppas jag får gratulera efter matchen! KRIF-Mörrum 6-4 brutalt härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar