söndag 16 november 2008

Rössner och Claude Marcus åkte på KNOCK!

Snacka om bortgjorda, äntligen en riktig genomlysning av de ohälsoframkallande kostråden vi lurats av de senaste 30 åren! Dags att krypa till korset för herrarna Claude Marcus, Stephan Rössner, självutnämde kostgurun och kolhydratförsäljaren Fredrik Paulun och alla våra felutbildade dietister och livsmedelsindustribetalda samhällsinstanser.
Hela vägen in bakom professorernas tillsättningar, deras forskning, SNF, Livsmedelsverket m.m., finns det märkta pengar, medveten indoktrinering och skyddsbeteende! Tyvärr har detta hindrat oss att få tillgång till oförfalskad fakta om vilken kost våra kroppar egentligen skall tankas med!
Gratulerar Svenska folk, ett viktigt steg mot förändrade kostråd och en titt in i den industristyrda forskningen och blottläggande av våra sorgliga s.k. vetenskapliga professorers skumraskaffärer med din ohälsa som insats. Vilket med all tydlighet uppenbarade sig i kvällens Kalla Fakta!

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Nu blir det äntligen allmän kännedom om hur livsmedelsverket och deras "rådgivare" lurat oss under alla dessa år. Avskaffa livsmedelsverket omedelbart så vi kan få tag i riktig mat i butiken. Tack Anna och Joakim för att för flera år sedan upplyst mig och min familj om det som togs upp i programmet. Vi är nu friskare och har mer energi än någonsin.

    SvaraRadera
  3. King of Swing: Är det livsmedelsverket som dikterar vilken mat som finns i affärerna? Jag som i min enfald trodde att det var marknadskrafterna...

    SvaraRadera