fredag 28 november 2008

Food Designers, är inga Real Designers!

Såg just "Food Designers" på TV2! Människor börjar verkligen glömma bort var maten kommer från, det är uppenbarligen sant. Bifogar därför en bild på hur en riktig lever ser ut innan det blir leverpastej, som i alla fall förväntas innehålla lite lever, eller?! Ni som är indoktrinerade att tro på myten om att vi kan leva på syntetisk "designad mat" och att olika djurarter och växter inte äter varandra, bör nog titta bort! Bilden kan utlösa traumatiska kunskapsupplevelser som kan ge dig ett friskare liv!
Vilken tragisk utveckling vi har på vår jord! Hur dum kan människan bli? Potentialen verkar ENORM! Inte ett ord om det livsmedel man man eventuellt började med eller det man "designar" fram, har någon näring, innehåller de födoämnen som skapar liv, friska kroppar och överlevnad för vår art! Inte ett ord! Inte ett ord om vad ett livsmedel är, var det kommer från eller vad som är rätt mat för djuret människan. -Jag tror jag storknar!
Istället en hel symfoniorkester av stolta s.k. vetenskapsmän och kvinnor, som på fullaste allvar tror att våra kroppar efterfrågar deras syntetiska, krispiga, konsistensanalyserade, färgkodade och kemibestyckade dödsrobotar till mat! -Jag blir riktigt ledsen!
Ingen annan djurart har uppvisat en sådan extrem dumhet, ingen annan djurart har uppvisat en sådan totalbrist på insikt om vad som tagit oss dit vi är idag, ingen annan djurart har uppvisat en sådan total ignorans inför de basala regler som gäller i naturen, som människan gör i vår s.k. moderna tid! Och det gäller som ni vet, inte bara maten!
När skall vi stanna upp och fatta! Vi är en djurart, precis som älgen, tigern, apan, laxen och haren! Vår tunga känner av söt smak för att avgöra om något är moget och innehåller kolhydrater, vilket är en förmåga vi haft nytta av genom evolutionen när vi avgjorde vad som var ätmoget eller inte, det utnyttjar vi för att sälja näringslös, syntetisk, billigt framställd "dynga" genom att tillsätta socker, eller ännu värre något som smakar och interagerar med vårt endokrina system "som om det vore socker"! Lysande forskning, alldeles lysande!
Snälla medmänniska använd din hjärna till att komma ihåg en enda sak, DU ÄR ETT DJUR! Du är ingen syntetisk serietillverkad dechiffreringsapparat som kan leva på "hanterbara molekyler", syntetiskt framställda färger, lukter och smaker, än mindre på former och textur!Om du fortfarande är osäker på om vi verkligen är en djurart, prova gärna att äta den äppleformade röda plasttallriken istället för nötfärsbiffen, nästa gång ni grillar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar