torsdag 20 november 2008

Lic. Master KFT, en unik PT-utbildning!


Tornado ball horizontal wall chop.

Slutfasen av vår 5-dagars Masterutbildning på Eleiko Sport Center i Halmstad! Äntligen efter uppbyggande av viktig grundfysik, får adepterna prova på lite högballistiska övningar, -och som dom gör det! Själv är undertecknad mycket nöjd med kvaliteten och inställningen på årets kull!
Vi utvecklar framtidens yrkesinstruktörer, personliga tränare, styrke- och powercoacher, manuell medicinterapeuter, kost- och livsstilsrådgivare i en och samma person! Som vanligt har jag både bokstavligen och kroppsligt givit allt jag har denna vecka, bara ben-bål och bål-armsystemen kvar att penetrera under morgonen. Efter det blir det en tuff kombination av en praktisk och teoretisk tentamen. En konsultation med en MKFT:are kan betyda ett nytt liv för dig, oavsett dina yrkes- eller idrottsliga mål och nivå!
Lic. Master Korrektiva och Funktionella Tränare (MKFT) sopar sannolikt mattan med "PT-eliten" på våra Svenska gym och hälsocenter. Detta är dock inte så viktigt, som det faktum att klienter till en MKFT:are, utöver att de uppfyller sina mål, ofta blir positivt chockade av den grundliga screening, överlägsna programdesign, effektfulla rådgivning och superbra träningscoachning dom får!
Det finns, mig veterligt, ingen Svensk eller Nordisk utbildning, som är i närheten av denna utbildnings helhetskoncept och vetenskaplighet, vilket sträcker sig från människans evolution, optimala kost- och livsstilsvanor till homo sapiens biomekaniska rörelseutveckling och funktionell styrketräning!
Om du funderar på att gå en PT-utbildning, men bara nöjer sig med det bästa occh det som kommer att skilja dig från mängden, boka dig för Lic. KFT på Eleiko Sport i Halmstad i februari 2009http://www.eleikosport.se/education/Course.asp?PageNumber=3&CourseCategory_Id=6&Course_Id=12 !
Om du har problem med din kropp och vill komma i kontakt med en MKFT:are i din stad, håll utkik på vår hemsida http://www.kroppsinvest.se/, där kommer en förteckning över alla MKFT:are inom kort .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar