söndag 2 november 2008

MONSANTO PÅ KNÄ, det finns hopp för världen!

10 år från det att Robert Cohen skrev boken "MILK The Deadly Poison"! Så lång tid tog det innan vi äntligen fick världens största miljöförstörare, nämligen Monsanto Inc. på knä! Monsanto skall nämligen göra sig av med en del av sitt helvetiska imperium, den som handhar tillverkningen av tillväxthormon för mjölkkor, rBGH (recombinant Bovine Growth Hormone) tillverkningen, i form av Prosilac! Läs mer på http://www.naturalnews.com/024668.html

"Den (Prosilacförsäljningen) ger inte den avkastning man förväntat sig säger man", bla, bla. Sanningen är den att du, jag och alla andra vaknat så pass mycket, att vi allt oftare kräver mjölk från kor som inte förgiftats, hormonbehandlats och fötts upp under vidriga förhållanden! Vi vill nämligen ha mjölk från frigående, ostressade, (om nödvändigt) ekologiskt stödutfodrade kossor, för allt fler har börjat se igenom lögnerna bakom den moderna industritillverkade s.k. maten.

Robert Cohen redogjorde för 10 år sedan hur tillväxthormoner fördärvade både mjölkkor och mjölk samt genererade betydande ohälsoprocesser via föroreningar, tillväxtfaktorer och mkt annat!

Läs om vad vi egentligen skulle använda mjölken till och hur våra förfäder (och kunniga mjölkbönder fortfarande kan) förädlade densamma till utmärkt föda för människor i boken "The Untold Story of Milk" av Ron Schmid. Köp den på http://www.ppnf.org/catalog/product_info.php?cPath=23_25&products_id=270&osCsid=072522f520418206a4d027995e87e9ed

2 kommentarer:

  1. Det hela börjar i ens trädgård...
    http://www.gardening-guy.com/stories/storyReader$37
    Nästa fråga efter att vi börjat äta krav och ekologiskt borde rimligtvis vara om jorden som brukats till det har tillräckligt med näring.

    SvaraRadera
  2. Brukar du jorden korrekt (dvs. roterar grödor, återför gödsel, sår klöver, upplåter för bete, etc. enl. erfarenhetsmässigt schema), multipliceras näringsinnehållet och mikroorganismerna som lever och verkar där optimerar både sin funktion och sammansättning. För bara 50-100 år sedan var detta allmän kunskap. Idag är det humbug och vi äter konstgödslade, bekämpade, genmodifierade och näringslösa livsmedel samtidigt som vi inte förstår varför vi har mineral-, vitamin- och enzymbristtillstånd! Vi blir aldrig mer välmående än den jord vi trampar på eller de djuren som skall leva av densamma!

    SvaraRadera