torsdag 24 september 2009

Modo Hockey sett från mittzon!

Elitseriepremiären har egentligen sjuvstartat redan med tisdagens två matcher,... men det är ju inte förrän Modo Hockey kliver in i handlingarna mot Frölundaindianerna ikväll, som Elitserien startar på riktigt, eller hur! 6-3 till Modo Hockey efter två jämna första perioder och en tredje där Hasse Jonsson stämmer av vid blå och startar en kedjereaktion av upphottade känslor och spelsekvenser med några snabba Modokassar!

Mr Skröder ingår i en ny publikfriare, nämligen Svenska Spels Powerplaykupong med "head-to-head" möte mot Frölundas Tomi Kallio! 3-1 till Skröder i den matchen om jag får tippa. Båda kommer att ha en gul hjälm på huvudet för att göra det lite roligare för oss TV-experter! Vi får se hur det går med det! Frölunda kan få det svettigt att bestiga fortet och hinna med i vändningarna!

Senaste nytt från Modolägret är som ni vet att Peter skall spela med en veckas "try-out" kontrakt. En hel motorvärld ruskades om när Schumi lanserade sin "come-back", vi får se vilken substans det ligger bakom inom kort, Schumi kom inte till start (vilket heller inte var meningen, men spltmeter, uppmärksamhet och intäkter blev det)!

Oavsett talang, det går aldrig att bli långvarig i modern ishockey utan en gedigen och underhållen träningsbakgrund. Men stor skillnad det gör Peter Forsberg på isen ändå, ibland, undertecknad såg konsstycket, fotade konststycket och njöt av konsstycket på plats mot Skellefteå förra säsongen!

Om han tänker sig en mer substantiell "come-back" är mitt tips att han inte bara kikar in när undertecknad instruerar hans lagkompisar, utan att han tar tjuren i hornen på riktigt...

4 kommentarer:

 1. Nehe du J. Dettner, frölunda krossar modo idag. Helt enkelt bättre tränade än någonsin;) hehe!

  Mvh P. Serwanga!

  SvaraRadera
 2. Frölunda hade behövt Mr Serwangas dragskott i kväll, då kanske...

  SvaraRadera
 3. Dem klarade det utan mig ikväll;)

  SvaraRadera
 4. Klart besviken på Modos offensiv, backarna gjorde ett bra jobb, Succarello och Hägglund var bra (både till inställning och utförande) men Malek?? Hoppas det blir ordning på torpet, jag är ganska övertygad om det... Modo leder vid juletid!

  SvaraRadera