onsdag 9 september 2009

Seydlitz is center, Krif-Mörrum 2-7

Krif Hockey - Mörrums GOIS 2 -7. Krif Hockeys säsongspremiär präglades av en hel del premiärnerver, man ville mycket men skapade litet. Man skall dock ha i åtanke att Mörrum spelat åtskilliga träningsmatcher redan och därför vårdade puck, hittade rätt adress oftare och helt enkelt var ett klart bättre lag.

Min bedömning är, frånsett en pigg och laddad inledning, att Krif generellt såg ganska sega och osnabba ut, möjligen påverkade av att kämpa mer med halvrisig timing, puckhantering och positionsspel än att ta fart, spela enkelt (intränade lösningar) och fylla på med folk som tar viktiga åkningar, drar på sig försvarare etc. Min förhoppning är dock att detta inte var en fingervisning om framtiden utan ett resultat av darrig premiärhockey, mot ett Mörrum som visserligen glimtade till med riktigt bra spel i perioder, men däremellan verkade lite ojämna i formen både individuellt och femma för femma. Varför var inte Hampus Pettersson med i Krifs uppställning, det förvånade mig, kan någon svara på det därute?

Noterade dock att en av mina mer seriösa träningsadepter (började träna med undertecknad säsongen 2008/2009), Johan Seydlitz #27 i Mörrum GOIS, gjorde ett stabilt intryck och noterades för två mål och 4 poäng totalt. Johan är en noggrann hockeykrigare som verkligen tar sin funktionella styrke-, power- och poweruthållighetsträning på allvar, han förtjänar all framgång. Ser med förväntan fram emot hans fortsatta hockeyutveckling, nu äntligen tillbaka som center. Kul att se att du har roligt på isen igen Johan ;-) . Kolla på videon nedan och hör vad johan har att säga om effekten när vi konverterar styrka till power!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar