torsdag 8 januari 2009

Bli riktigt vältränad till sommaren!

Oavsett vad din ambition i livet är, kan du med vår guidning skapa en riktigt vältränad och juste kropp som håller för det du vill göra både efter att 30, 40, 50, 60, 70 och 80-års kalaset är avklarat!
Missa inte våra kurser i funktionell styrketräning som startar i nästa vecka! Har du redan gått en kurs hos oss och sannolikt redan besitter en besvärsfri, stark och stilig kropp, tipsa din kompis!
Det startar både en mixad kurs för både killar/män och tjejer/kvinnor och en för enbart tjejer/kvinnor!

Läs vad några tidigare kursdeltagare säger:
"En otroligt inspirerande och väl genomtänkt kurs. Det bred övningsutbudet kommer jag att ha stor nytta av i framtiden, inte bara inför nästa säsong på beachen, utan även under mitt arbete framför en dator" /Anna

"Jättebra kurs, har lärt mig många kanonbra övningar. Känner redan att de gett resultat och det inspirerar mig att fortsätta träna" /Sirkku K

"Kursen ger mig en bra grund för att fortsätta mitt vardagsliv med bättre smidighet och numera utan smärta i ländryggen" / Edo A

"Ett roligt "nytt" sätt att träna" /Stefan P

"Väldigt lärorikt och många "aha"-upplevelser. Mycket kompetenta instruktörer och duktiga pedagoger" /Henrik Z

Funktionell styrketräning är inget koncept eller speciellt pass på ett vanligt gym i stan. Funktionell styrketräning syftar till att bygga en stark, stabil och välanpassad kropp i alla plan och leder, som fungerar optimalt och samtidigt tål den miljö eller den idrott där den skall verka!
Vi använder swissbollar, hantlar, kabelmaskiner, medicinbollar, skivstänger, kroppsvikten m.m. Vi lär dig det man borde få lära sig från början när det gäller styrketräning! Dvs. att bygga funktion, styrka, stabilitet, koordination, balans, smidighet, snabbhet och explosivitet inifrån och ut!
Kurserna går på Kroppsinvest Institute i Brunnsparken, i vårt privata 100 % funktionella och extremt välutrustade gym! Välkommen till din livs träningsupplevelse!
Läs mer om de olika kurserna, priser och annat på http://www.kroppsinvest.se/nyheter.asp.
Boka en plats snarast på tel. 0457-14500 (vår koordinator Linda, förklarar detaljerna)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar