lördag 10 januari 2009

Mjukisseger mot Bruzaholm!

Fredriksbergs BK kämpade till sig två poäng på en isyta som inte var hårdare än packad blötsnö! Efter en inledande kallsup med två mål i baken hämtade vi hem spelet och strax innan hesa fredrik gjorde vi 2-3 målet och var i ledning i halvtidvilan!
Efter paus kämpade vi vidare i snömoset, att bromsa i närheten av en linje innebar omedelbar benbrottsrisk pga. att färgen hjälper till att smälta isen fortare. Alla linjer var man tvungen att ta i 90 graders vinkel, samtidigt som man var tvungen att se upp för tilltagande insjöutveckling!
Själv genomförde jag matchen med viss risk för att förvärra en pågående förkylning, tog det därför ganska piano för att ålla andhämtning och puls på en "säker" medicinsk nivå. F.n heller, jag tog några rejäla åkningar när tillfälle gavs, man är ju en "jägare". Fixade faktiskt några smörpass till Marcus Peterssons snygga insatser i Bruzaholms straffområde efter kämpaåkningar längs högersidan.
Bäst idag var helt klart Marcus, Marcus Hugosson och Pelle Rosenqvist men samtliga gör stabila insatser. Slutresultatet blev 4-6 och speglade gansak väl styrkefördelningen på banan, även om det hade varit "riktiga bandyförhållanden". Samtliga var efter matchen överrens om att inte bara banan var väldigt liten t.o.m. målburarna var för små, hade man ont om metall på bruket när man smidde målen eller har man bara för små tumstockar i Bruzaholm? Hur som helst, tur att vi såg det redan innan match och "smalade av" siktet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar