lördag 17 januari 2009

Vaccinering - Medicine by FEAR!

Ny vinter, ny epeidemi, ny skrämselpropaganda, samma gamla trick går hem i stugorna varje år! I år heter spöket "Brisbane-epidemin", första s.k. fallet denna vinter var en stackars individ i Brisbane.
Tidningar, TV, radio och läkemedelskoncerner i perfekt symbios, den förra vill ha smaskiga nyheter som säljer upplaga, den senare vill bara ha bra valuta för det gångna årets tillverkning av sitt influensavaccin. Enlig min mening -eventuellt verkningsfullt men sannolikt overksamt och mer skadligt än nyttigt!
Snälla ni, läs på och gör ett informerat val! Ta del av information, forskning och erfarenhet från båda läger, innan ni vallfärdar med era egna och/eller era barns kroppar (och omogna immunsystem) till den lukrativa "rutinbesprutningen". Läs mera på http://www.thinktwice.com/ , http://www.mercola.com/ och/eller beställ boken "Vaccines, Are they realy safe & effective?" av Neil Z. Miller http://www.bokus.com/b/9781881217305.html?pt=search_result
Vid förra årets "influensadrive" vallade man in 19000 personer över 65 år, BARA I LILLA BLEKINGE!!! Vi snackar BIG BUSINESS mina vänner! Glöm aldrig bort att ditt, mitt, de övriga växterna och djurens självklara, primära och överlägsna sätt att förhindra ohälsoutveckling och neutralisera/bekämpa inifrån liksom utifrån kommande anfall, är DITT EGET IMMUNFÖRSVAR! Det immunförsvar som fungerat alldeles ypperligt i både fauna och flora genom hela evolutionen, klarar tydligen inte av att hålla dig frisk längre. Nu skall vi köpa immunförsvar!
Tricket är "medicine by fear", dvs. skräm upp gamla människor med hot om allvarliga sjukdomsutvecklingar och döden, småbarnsföräldrar med hot om alla sjukdomar som annars hotar drabba deras barn (vem vill bli skyldig till att ens barn utvecklar allvarliga sjukdomar eller att deras mor- och farföräldrar dör i influensan...).
För att de skrämda inte skall hindras av finansiella spörsmål, vilket kan leda till en viss efterforskning om sprutan verkligen levererar det skydd man påstår och därmed verkligen är värd pengarna, har man givetsvis sett till att hela länder (dvs. regeringar beslutar om nationella vaccinationsprogram/kampanjer etc.) köper in en s.k. landsdos. Inte nog med detta, man har t.o.m. fått våra skattefinansierade vårdinrättningar att administrera hela kalaset.
Milt sagt, lysande business! Men vad är det man egentligen levererar?
 1. Vaccinet som påstås vaccinera för årets influensa tillverkades nästan ett år tidigare (ofta med början i januari), vilket för en normalbegåvad läsare betyder, att man utifrån ett hundratal (alternativt tusental) olika virusformer, gissat vad som skall komma nästa år och därefter designat "vaccinet". Eftersom det är big business och skall återupprepas även nästkommande år, måste vaccinet säljas/administreras oavsett om man gissat rätt eller inte, -du fattar galoppen (Vaccines Are they really safe?, Neil Z. Miller)!
 2. Effekten av vaccineringen är ytterst tveksam. Förutsatt att man gissat rätt i januari, visar forskningen, att det aktuella "influensavaccinet" man administrerar under hösten/vintern, bara är effektivt i 35 % av alla vaccinerade fall. Om man gissat fel eller om det estimerade viruset muterat sedan januari, är vaccinet som bäst verkningslöst (Vaccines Are they really safe?, Neil Z. Miller)!
 3. Undersökningar gällande ett flertal vanliga vaccineringar bl.a. kikhosta, visar att det t.o.m. är en omvänd effekt! Det är fler vaccinerade som utvecklar den sjukdom dom skulle ha vaccinerats för än icke vaccinerade (Vaccines Are they really safe?, Neil Z. Miller).
 4. Vissa vacciner innehåller kvicksilver och aluminium! För att tillverka ett influensavaccin använder man bl.a. kycklingembryon som infekteras med influensavirus. Denna mix odlas sedan i flera veckor. Varje enskild influensaform deaktiveras sedan med formaldehyd och konserveras med thimerosal (en form av kvicksilver). De olika virusformerna blandas sedan ihop till ett gemensamt vaccin och licensieras sedan, ofta utan säkerhets- och effektivitetstestning, av det aktuella landets läkemedelsverk eller motsvarande (Vaccines Are they really safe?, Neil Z. Miller). Läs om vaccinernas många och allvarliga biverkningar på http://www.thinktwice.com/stories.htm.

Det är oftast bara ett fåtal djur i flocken som vet varför alla springer! Om dessa "fåtal" upptäcker, att man kan ha stor vinning av att alla följer mina "signaler" och dessutom utan ifrågasättande och kunskapsinhämtande om vad som hände, händer och hur det gick, kan frestelsen bli stor att sälja på flocken allt mer luckrativa och tvivelaktiga erbjudanden.

Som tur är kommer det ibland lite information i massmedia som inte bara visslar i läkemedelsbolagens pipa, läs vad smittskyddsläkaren Rickard Eitrem säger i Blekinge läns tidning, onsdagen den 14 januari. "Problemet är att de som bäst behöver skyddet, är de som svarar minst på vaccinet. I vissa fall kan vaccinet lika gärna sprutas i Lyckebyån. Omkring hälften av de äldre som vaccineras har ingen effekt alls." Läs mera på http://www.blt.se/nyheter/blekinge/influensavaccinet-ger-aldre-falsk-sakerhet(1084206).gm

Bli en informerad konsument och människa! Lita inte på vad jag skrivit utan kontrollera själv! Para detta råd med lite sunt förnuft och vips så har du, dina föräldrar och dina barn mångdubblat oddsen att förbli friska och skapa egna immunförsvar!

4 kommentarer:

 1. Du vet väl att barn-vaccinering skapar autism och ad/hd? Allvarligt, det är en skrämmande och obehaglig värld, men man behöver ju för sakens skull inte gå på alla konspirationsteorier, eller hur?

  SvaraRadera
 2. Måste det vara fråga om "konspirationsteorier" bara för att man kritiskt granskar och ifrågasätter resultaten av vår "etablerade" sjukvård och deras sjukdomsförebyggande åtgärder? Är det inte sunt att ifrågasätta om vi verkligen har de resultat man vill påvisa, i detta fall gällande massvaccination,när man kan läsa studie efter studie som påvisar helt andra resultat och biverkningar än vad vi får veta via media!

  SvaraRadera
 3. Tror ni att man verkligen skulle vaccinera barn om man visste att det fanns så stora risker. Skärp er

  SvaraRadera
 4. På 70-talet var det så ofarligt att använda DDT, att man kunde bespruta badplatser medan människor solbadade!!! Idag vet vi bättre, tyvärr är det lite sent. Det finns idag ingen levande organism, varken djur eller människa, som inte har ackumulerat DDT i olika organstrukturer (Turosov 2002).
  Kopplingen mellan vaccination och utveckling/triggning av autism hos små barn är ingen nyhet. Om trippelsprutan (MMR), som vi i Sverige ger våra barn i tremånadersåldern, har ett direkt och signifikant samband med ökad förekomst av autism eller inte beror nog mera på vad man har för avsikter (Wakefield, A.J. et.al. Lancet 1998; Yasbak, F.E. www.garynull.com/documents/autism99b3.htm 2000; Yasbak, F.E. Medical Sentinel 2001)
  Mr Bean, jag vill också tro det bästa om min omgivning, i alla lägen! Tyvärr finns det en mängd olika själar, bakbundna rådgivare, sponsrade sanningar och motiv där ute.
  Jag vill inte skrämmas, men vill ändå att du släpper hörnflaggan lite grann och tänker efter före. För att inte bli för långrandig, utelämnar jag det välkända faktum att vacciner fortfarande innehåller kvicksilver (thimerosal), aluminium, behandlas med formaldehyd och en hel radda andra mer eller mindre toxiska ämnen för dina olika organsystem. Jag hänvisar därför till medicinsk litteratur i ämnet
  (boktips: "Detoxify or Die" av Sherry A. Rogers, M.D.), alternativt en liten sökning på "medline", där dessa ämnens påverkan på våra olika organsystem avhandlas i detalj och ur en mångfald aspekter.
  Fundera istället på denna fakta från verkligheten Mr Bean:
  I New England Journal of Medicine rapporterade Polk B.F et.al. (1980), att 81 % av alla läkare vägrade att ta sin vaccination mot röda hund. Orenstein 1981 (Journal of American Medical Association) och Sacks 1983 (JAMA) visade liknande siffror, 78 % av alla läkare och 91 % av alla gynekologer vägrade att ta sin vaccinationsspruta mot röda hund. Det finns många fler liknande studier, men jag tror du fattar galoppen.
  Fråga din doktor, om han/hon tar det årliga influensavaccinet, fråga om han/hon vaccinerar sina barn enligt det nationella program de själva föreslår att NI/DU skall göra! Svaret kan ge dig lite intressanta tankar och kanske vidga din världsbild en aning. Om du redan givit dig själv, dina barn eller rekommenderat dina föräldrar att vaccinera sig, skall du inte anklaga dig själv. Du har bara gjort så som du blivit lärd, du har tagit "ett klokt beslut" utifrån den fakta du fått dig tillsänd.
  Nu har du chansen att blanda in konkurrerande tänkande och annan fakta i det livslånga lärandet, snälla ta den.
  Det är inte lätt att ta bra beslut, det är heller inte helt lätt att vara rådgivare, men vi alla måste värna om att få se båda sidorna av myntet, INNAN vi singlar slant, eller hur?!

  SvaraRadera