
Dipen på Brunnsparkens Restaurang & Café, serverar dig inte bara Ronnebys i särklass bästa luncher, han inför snart närodlat, frigående och ekologiskt protein på en speciell lunchmeny. -Tänk, "ekologiskt uppfödda" lammracks, laxbitar, entrecôteskivor och hjortfiléer till lunch. Jag längtar!

På bilden ser ni, min vän och restaurangägare [Brunnsparkens Restaurang & Café i Ronneby] Dipen Purohit och hans chefskock Andreas "Adde" Olsson, som serverade mat i världsklass till oss alla. Matkvaliteten och förhållandet mellan protein, fett och kolhydrater måste vara perfekt för mina adepeter, annars orkar de inte med den tuffa satsning det oftast handlar om.
Käka på Brunnsparkens Restaurang & Café på luncherna, även om du inte tar det ekologiska grillalternativet, kommer du att bli mer än nöjd!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar