lördag 14 februari 2009

Känns rättvist just nu!

Idag tog jag verkligen semester..., skall dock kolla på MODO - Djurgården i Swedbank Arena i eftermiddag (som privatperson). Ovan ser ni utfallssteg i djupsnö med lätt bakhalt (kallas ibland för längdskidåkning), vad gör det när man får röra lite på kroppen och solen strålar från en klarblå himmel! Det är dessutom vindstilla, man har åkt lite brutalbob med sonen Love och man skall snart avnjuta en dubbel espresso ;-)

Love ledsnade snabbt på mesiga hastigheter, när han gjorde premiär som swowraceråkare. Anna visade då vägen och släppte på för fullt utför backen, till Loves stora lycka! På bilden bryter Love in emot det mest optimala spårvalet, innan han siktar in sig på den trånga djupa skottade gången ner emot huset i Gullvik, själv var det bara att haka på!


Love lämnade den markerade leden över gullviksfjärden, jag kan själv, håll i dig Gustav Vasa, den här killen är envis! Vilken fantastisk dag vi haft, skall bara kröna den med lite middag på Swedbank Arena och sedan titta på MODO - Djurgården.

Skall vi tippa på 6-4 till MODO, Marco Tuokko får sitt genombrott både som kroppsspelare och poängmakare, Foppa gör ett nytt klassiskt nättaksmål, Oscar Steen tar plats i målprotokollet och Hasse Jonsson sätter in en open icare (tryckare mitt på banan) och pytsar från backplats. Kolla på matchen om du har tillfälle, det kan bli sevärt!

2 kommentarer:

  1. Hmm, visserligen har aldrig Djurgården vunnit över MODO i Ö-vik faktiskt sedan 2004, belive it or not. Men Djurgården vann senast hemma med 5-3 i Januari mot MODO och har sedan dess är Djurgårdens trupp oförändrad och anförda av Ragnarsson går man från klarhet till klarhet. Speciellt en kamin som trivs just mot MODO är Fredrik Bremberg som faktiskt gjort poäng i samtliga tre senaste modomatcher. Senast Djurgåden vann mot MODO hemma spelade Forsberg så kanske detta nu ger en indikation? I senaste matchen mot Luleå så gjorde faktiskt kaminernas alla formationer poäng. En indikation då det lag som orkar köra runt på 4femmor antagligen kommer ut med segern i denna match där seriens just nu formstarkaste lag möts? 4-3till Djurgårn tror undertecknad.

    SvaraRadera
  2. Det blev 4-4, Djurgården var närmast segern större delen av matchen, men MODO krigade hårdast och fick ordning på klubborna på slutet. I förlängningen regerade MODO, Djurgården får vara nöjda med en pinne!

    SvaraRadera