måndag 9 februari 2009

Nu åker jag till Foppaland!

Nu åker jag till Foppaland några dagar för att relaxa med två MODO Hockey matcher, samvaro i Ångermanlands pärla Gullvik och lite skrivarbete på min nya bok och ett kapitel till någon annans bok! Vems då, det får ni veta till sommaren då den kommer ut i sin andra upplaga! Bilden ovan, är tagen av undertecknad en sen eftermiddag i Gullvik för ett år sedan, inte illa för en fotoamatör!

Livet är härligt och skall levas sekund för sekund! Det går inte att sitta inomhus när solen, kylan, snön, vattnet och luften tävlar om vem som är vackrast! Jag återkommer snart med lite brutalt ärliga inlägg i kost-, livsstils- och träningsdebatten. Det brukar bli så när man får slappa lite, kolla på hockey, träna på Swedbank Arena Gym och reflektera över livets gåvor!

3 kommentarer:

  1. "ett kapitel till någon annans bok! Vems då, det får ni veta till sommaren då den kommer ut i sin andra upplaga!" Hmm, vad kan det vara för bok?

    SvaraRadera
  2. Kanske någon du känner väl, min vän! Den person jag anser vara den mest vidsynte åldermannen i Sverige, gällande vår evolutionsbiologi, anpassningshistoria och födoämnesval m.m., ställer jag upp för vilken dag i veckan som helst. Kapitlet kommer att förmedla min/vår erfarenhetskunskap och vår omtalade effekt på våra klienter på ett speciellt område.

    SvaraRadera
  3. Kan bara tänka mig en man som passar in på den beskrivningen. Ser fram emot att få läsa vad du har att förmedla. Fortsätt med att göra det du gör, kommer att följa dig noga.

    SvaraRadera