lördag 14 februari 2009

MODO närmast segern!

MODO låg i brygga med både 0-3 och 2-4 men luggade Djurgården på en "given" trepoängare i sista minuten! Klacken gjorde ett bra arbete att öka trycket i hallen, med tryck i ramsorna och ständig rörelse. Spelarna svarade med en magnifik slutforcering.
Harri Rindell tog ut målvakten och MODO tryckte in 3-4 med 2½ minut kvar, satte in målvakten och tryckte sedan dit även 4-4 med 53 sekunder kvar! Detta kommer att betyda en hel del för självförtroendet i framtidens hårda kamp om slutspelsplatserna! Se upp HV, Peter och Emma, på tisdag blir det torsk för HV 71 ;-)!

MODO låg närmast segern i förlängningen, bara tillfälligheter räddade Djurgården i de sista självande sekunderna. Fortfarande lite seg, rostig, otajmad och ostadig på rören men vilka avgörande insatser! Peter Forsberg låg bakom tre av MODO´s mål, när hans spelsinne får sällskap av kroppen, drar MODO ur proppen! Andra matchen och vald till lagets bästa spelare!Inte sett till helhetsinsatsen, men jag håller med om man väljer ut avgörande matchsekvenser! Det finns mycket kvar att väcka upp i denna artist, mycket kvar!
Hasse Jonsson, Marco Tuokko och Oscar Steen, det är tillåtet att tipsa Peter... Ni vet ju en del om hur mycket och hur snabbt, några vetenskapliga och riktade råd, kan påverka rygg, diskar, ljumskar, knän och fötter m.m. ;-)