tisdag 17 mars 2009

Inställning slår klass!

Krif Hockey lyckades inte knyta ihop säcken mot Åseda, -varför? Inställning slår klass alla dagar i veckan mina vänner!

Om man enskilt eller som grupp inte är beredd att göra det jobb som krävs för att åstadkomma det man vill uppnå, uppnår man det oftast inte. Det funkade lika lite för Krif som för Linköping i deras kval- respektive elitserieslutspel! Åseda och Skellefteå AIK ville mera, var beredda att blöda lite mera, ta ett par skrikande mjölksyreskär till, slicka i sig en tackling för ett bra pass osv.

Inställning handlar dock, inte bara om det som händer på en match! Det handlar om hela ditt (och lagets, föreningens etc.) förhållningssätt till ditt liv, din träning och din idrott! Det är ingen tillfällighet att de som tränar och underhåller sig lite mera, lite smartare och lite bättre än övriga, presterar bättre! Man hoppar inte 2,40 av en tillfällighet!!!

Riktiga hockeykroppar skapas under 5 månader på sommarhalvåret. Är DU beredd att lägga ned vad som krävs för att höja din nivå ett par serier eller nivåer? Om inte, harva vidare i din dröm men påstå inte att det var otur som gjorde att du inte presterade eller att ni inte vinner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar