lördag 14 mars 2009

Nu kör vi över Åseda grabbar!

KRIF Hockey startar nästa säsong redan imorgon söndag 15 mars! Då kör man över Åseda ordentligt och visar med eftertryck att man vill mer än att hålla sig kvar och spela i division två! Jag vill inte se någon mes-seger med en skyddad uddamålsvinst, jag vill se kross, överkörning och finess! -Heja Krif!

Jag vill se en riktig bulldoserseger! Tuffa kroppskontakter, tunga tacklingar, högfrekventa ben, elvispar längs sargerna och minst en dödspilot på mål i varge byte. Tänk så här, det är nu vi skall stämma av och skapa moment inför nästa säsong! -Heja Krif!

Ni som verkligen vill skapa riktiga brutala hockeykroppar (dvs. stenhård, grymt stark och stabil men inte stor, otymplig och klumpig) med grym explosivitet, speed och grenspecifik uthållighet, är välkomna att kontakta undertecknad!

Det börjar dra ihop sig, den häftiga resan mot nästa säsong börjar med återhämtnings- och rehabiliteringsträning redan veckan efter sista matchen! I april går vi sedan på med första steget i fyrstegsraketen mot dina hockeymål! Vad vill du med din hockey? -Heja Krif!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar